- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
Persze adtak azzal nincs is gond, csak a 2d -> 3d konverzió miatt választottam ezt a monitort. Csak előtte láttam nv 3d cuccot is működni és mintha egy kicsit szebb lett volna, ezért gondoltam, hogy mivel ez a monitor is támogatja "120hz-et" így működő képes lehet a dolog egy Vision kit-el és amelyeket akarom használni azt aktiválom és szemüveget teszem fel, de akkor ez nem működő képes megoldás így nem erőltetem.
Köszönöm a kimerítő választ.
-
Nem. Tényleg max egyszer egyszer felteszem, és gyönyörködöm a làtványban.
kb napi max 1 órát vagyok gép előtt, annak a felében netezem. Úgyhogy lehet hogy az a heti 3 óra 3D-zés se lesz meg. Amúgy az a véleményem hogy míg a hugom 10 éves és szemüveget hord, addig nagyapám aki kb 1980-tól számítógépes munkái voltak (napi kb 7 óra crt) és nem kell neki szemüveg, szóval ez inkább genetika.
-
eXodus
őstag
Tudom....
De ez igaz tftre is:
"ha az érzékelt kép másodpercenként akár többször változik."Pl.: FPS játéknál amikor a másodperc tört része alatt megfordulunk.
Vagy egy filmnél ahol változatosabb jelenetek vannak.Vagy ha az ember kimegy a természetbe tele ágakkal levelekkel, amik állandóan változnak. Te hát akkor ez is károsítja a szemet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Gaming X Trio 3060
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest