- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Ja értem, akkor nyilván semmi komoly felhasználás, ha van kedved újrarakni mindent
. Ellenben én mégis a javítótelepítést ajánlanám, amennyiben csak ez az egy vinyód van, több partícióval, és NTFS. Ugyanis a live Linux CD nem rossz ötlet, de nekem pl a Suse Live alatt nem akart működni az írás NTFS-re, pedig letöltöttem hozzá, amit kellett. Tehát vagy egy másik vinyón lévő rendszert indítasz, és úgy mented le, vagy egyszerűen fogod az XP CD-t, behajítod a meghajtóba, csinálsz egy helyreállítást, mentesz, és utána gyalulod le az egészet. Ha nincs kéznél másik rendszer, én így csinálnám. -
Dilikutya
félisten
Javító telepítés WinXP CD-ről? És akkor müxik tovább a rendszer is.
-
Blackmate
őstag
Hali!
Active NTFS Reader for DOS. [link] Ezzel egy norton commanderhez hasonló fájlbrowserrel le tudod menteni a C-ről a cuccokat.
Viszont inkább az Ultimate Boot CD-t ajánlom [link]. Ebbe nagyon sok hasznos progit találsz, mint pl a fent említett Active NTFS Reader for DOS-t is. Teljesen ingyenes. Letöltöd, kiírod 1 cd-re, és bebootolsz róla, és a menüből kiválasztod ami kell neked. Tényleg nagyon hasznos kis cucc. -
Zolee11
senior tag
Hi.
Nekem egy olyan programra lenne szükségem ami a DOS-hoz hasonló módon betölt mint oprendszer, de kezeli az NTFS fájlrendszert. Mivel elszállt a WinXP... Nem tudjuk más gépre kötni, mert... Nem részletezem. Le kellene menteni a C partícióról pár dolgot aztán format. Csak nem tudok olyan progiról ami ebben segítene a Win nélkül.
Minden segítséget köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- Óra topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motoros topic
- Görkoris topic
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Ellenben én mégis a javítótelepítést ajánlanám, amennyiben csak ez az egy vinyód van, több partícióval, és NTFS. Ugyanis a live Linux CD nem rossz ötlet, de nekem pl a Suse Live alatt nem akart működni az írás NTFS-re, pedig letöltöttem hozzá, amit kellett. Tehát vagy egy másik vinyón lévő rendszert indítasz, és úgy mented le, vagy egyszerűen fogod az XP CD-t, behajítod a meghajtóba, csinálsz egy helyreállítást, mentesz, és utána gyalulod le az egészet. Ha nincs kéznél másik rendszer, én így csinálnám.