- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Elsűllyedek!
-
eziskamu
addikt
Mondok egy jó számot a Beatles-től: HELP
-
eziskamu
addikt
Ez mind szép és jó csak a lényegen nem változtat.
Miért nem akar bootolni/települni az xp a különféle particionáló progik segítségével létrehozott 32 kilobytes custlerméretű ntfs partícióra (más méretet nem próbáltam, csak amit a setup csinált, de azzal nincs gond)? Ez minden nt 5.xxxx-es rendszernél ilyen, vagy esetleg az sp2 hülyesége ez is? -
eziskamu
addikt
Te kevered a windows és az ntfs verzióit, ugyanis a win 2k/xp/2003 a windows nt 5-ös sorozatának alverziói (perverziói :D ). Amúgy mi a francért nem jó se a paragon, se a pqmagic? Egyálltalán a windowson kívűl van-e valami, amivel nagyobb custlerméretű ntfs partíciót hozhatnék létre úgy, hogy azt használni is tudja a windows, vagy esetleg nincs-e valami titkos billentyűkombináció, amivel a windows telepítőjében meg lehetne oldani?
-
eziskamu
addikt
A kérdésem még él!
(de lehet hogy én már nem, mert volt egy kis buszos balhém aminek a végén leköcsögöztem az illetőt, már ha az illető szó jó rá)
[Szerkesztve] -
eziskamu
addikt
:F
-
eziskamu
addikt
Amúgy amellett hogy én voltam béna, előfordulhat, hogy ez magának az sp2 frissítésnek a hibája? Amúgy a pqmagicban pontosan beállítottama tipusát ntfs 3.1 (xp)-re. Talán a windows 2000 Ntfs változatával kellett volna próbálkoznom?
-
eziskamu
addikt
Na jó de miért tudja olvasni a windows az ilyet, és miért nem tud bootolni róla?
Az ntfsdos is vígan látta, és tudtam másolni róla, valamint az egyik cuccos partícióm is ilyen. -
eziskamu
addikt
Megpróbáltam 32 kilobytosra állítani a custlerméretet paragon partition manager-ral az ntfs-es rendszerpartíción, de nem indult a windows (eng, sp2, integrált sp2-es telepítőlemezről telepített), kiírta, hogy can't read disk, és amikor töröltem a partíciót, és létrehoztam egy újat pqmagic 8.2-essel, szintén 32kb-s custlermérettel, a windows-t nem tudtam telepíteni rá, mert az ntfs..(valami).sys kék halált okozott a karakteres telepítö résznél, a fájlok másolása rész előtt.
Mekkora custlerméretet használhatok az xpsp2 alatt a rendszerpartíción, ha ntfs? Másnál jelentkezett-e már hasonló hiba?
Ja egyébként ha a telepítő hoz létre partíciót, akkor minden rendben.
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest