- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
Sea Edge
tag
Par napon belul tervezek egy windows reinstallt majd kiprogaltom a kulonbozo cluster mereteket.
-
-
sh4d0w
félisten
Igen.
Csak úgy kíváncsiságból kiprószáltuk egy kollégámmal, mit szól a FAT32-höz, úgyhogy azt előre megcsináltuk PartitionMagickel. Telepítő egy szó nélkül elindult, végigment a karakteres telepítésen, oszt amikor indult volna a grafikus felületű telepítés, akkor aszonta, hogy hiányzó ntldr... -
eziskamu
addikt
Elsűllyedek!
-
X-COM
nagyúr
mégis megnéztem, windowsból csináltam egy 64K clusteres partíciót és mikor telepíteni próbáltam rá (xpsp1/2000sp4) kiírta, hogy nem ismeri fel
-
X-COM
nagyúr
szerintem könnyen elképzelhető, boot partíciót nem nagyon szokták így cseszegetni, a vinyó fennmaradó részét szokták így formázni.
személyes véleményem, hogy a system teljesen jó 4K-s clusterekkel, a swap-et külön egy nagy clusteres partícióra, meg a többit úgy felosztani, ahogy tetszik -
X-COM
nagyúr
kétlem, hogy az sp2 hibája (''hülyesége'') volna, de helyetted nem fogom kipróbálni, hogy sp1-essel is ez van e, vagy 2000esetén, vagy ha windowsból formázod
-
eziskamu
addikt
Mondok egy jó számot a Beatles-től: HELP
-
eziskamu
addikt
Ez mind szép és jó csak a lényegen nem változtat.
Miért nem akar bootolni/települni az xp a különféle particionáló progik segítségével létrehozott 32 kilobytes custlerméretű ntfs partícióra (más méretet nem próbáltam, csak amit a setup csinált, de azzal nincs gond)? Ez minden nt 5.xxxx-es rendszernél ilyen, vagy esetleg az sp2 hülyesége ez is? -
eziskamu
addikt
Te kevered a windows és az ntfs verzióit, ugyanis a win 2k/xp/2003 a windows nt 5-ös sorozatának alverziói (perverziói :D ). Amúgy mi a francért nem jó se a paragon, se a pqmagic? Egyálltalán a windowson kívűl van-e valami, amivel nagyobb custlerméretű ntfs partíciót hozhatnék létre úgy, hogy azt használni is tudja a windows, vagy esetleg nincs-e valami titkos billentyűkombináció, amivel a windows telepítőjében meg lehetne oldani?
-
moonman
titán
egy hülye kérdés. miért pmagic? egy másik win alól simán lemezkezelővel nem megy?
ööö xp (wink) nem ntfs 5.0?
[Szerkesztve] -
eziskamu
addikt
A kérdésem még él!
(de lehet hogy én már nem, mert volt egy kis buszos balhém aminek a végén leköcsögöztem az illetőt, már ha az illető szó jó rá)
[Szerkesztve] -
eziskamu
addikt
:F
-
eziskamu
addikt
Amúgy amellett hogy én voltam béna, előfordulhat, hogy ez magának az sp2 frissítésnek a hibája? Amúgy a pqmagicban pontosan beállítottama tipusát ntfs 3.1 (xp)-re. Talán a windows 2000 Ntfs változatával kellett volna próbálkoznom?
-
X-COM
nagyúr
szerintem működnie kellenne, legalábbis mintha már olvastam volna valakiről aki így csinálta, azt még megpróbálnám hogy áttenni másik windowsba és ott megejteni a partícionálást
-
eziskamu
addikt
Na jó de miért tudja olvasni a windows az ilyet, és miért nem tud bootolni róla?
Az ntfsdos is vígan látta, és tudtam másolni róla, valamint az egyik cuccos partícióm is ilyen. -
eziskamu
addikt
Megpróbáltam 32 kilobytosra állítani a custlerméretet paragon partition manager-ral az ntfs-es rendszerpartíción, de nem indult a windows (eng, sp2, integrált sp2-es telepítőlemezről telepített), kiírta, hogy can't read disk, és amikor töröltem a partíciót, és létrehoztam egy újat pqmagic 8.2-essel, szintén 32kb-s custlermérettel, a windows-t nem tudtam telepíteni rá, mert az ntfs..(valami).sys kék halált okozott a karakteres telepítö résznél, a fájlok másolása rész előtt.
Mekkora custlerméretet használhatok az xpsp2 alatt a rendszerpartíción, ha ntfs? Másnál jelentkezett-e már hasonló hiba?
Ja egyébként ha a telepítő hoz létre partíciót, akkor minden rendben.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest