Új hozzászólás Aktív témák
-
mrdreamer
tag
Tok-tipp:
ikiegeszitőkről rendeltem Ringke Fusion X tokot és Ringke Easy Slide edzett üveget (2db üveg+ applikátor). 12 ezer volt cakkpakk, nagyon jó mindegyik. A tokon textúráltak a főbb gombok, átlátszó a hátlap, az üveg jó tapintású, nem lassult túlzottan az ujjlenyomat szenzor. Pici lilás beütése van azért erős oldalirányú napfényben, viszont tökéletesen passzol a tokhoz, a tok nem nyomja fel az üveg széleit. Tudom ajánlani. -
mrdreamer
tag
-
mrdreamer
tag
Olvasgattam a Nothing Community-n a bejegyzéseket, sokan panaszkodnak arra, hogy nem működik a Flip to Glyph. Felvettem a supporttal is a kapcsolatot de csak olyan jótanácsokkal tudtak ellátni, hogy indítsam újra a telót, telepítsem a frissítéseket, stb. Mondanom sem kell, hogy ezek nem válnak be. Nektek tapasztalat ezzel kapcsolatban?
-
mrdreamer
tag
Én melegedést egyelőre nem tapasztaltam, de az tuti nem normális, hogy a zsebében is felforrósodik magátol. A vizfestékszerű jelenség mekkora zoomnál jelentkezik? Az optikai 2x-es nálam szép rajzolatú, legalábbis a telefon kijelzőjen. A digitális zoomnál jelentősen romolhat a képminőség.
-
mrdreamer
tag
A Flip tó Glyph funkció nem mindig némít nálam. Valamit rosszul csinálok?
-
mrdreamer
tag
-
mrdreamer
tag
Én P30Pro-ról váltottam most, tehát soha nem is volt 120hz-es telefonom, durva a különbség. Meg nagyon meglátszik, hogy 6 év elteltével a középkategória mit tud hozni az akkori csúcshoz képest. A zászlóshajók is biztos nagyon szuperek ma is de amennyibe kerülnek, felejtős. Legalábbis nekem biztos.
-
mrdreamer
tag
Ma megérkezett a Phone 3(a). Egy órája nyomkodom csak de baromi fluid az egész rendszer és irtóra tetszik a sok funkcionalitás. Az különösen király, hogy csak arcra kell fordítani mondjuk egy megbeszélésen és máris csak a glyph jelez halkan.
-
mrdreamer
tag
Sziasztok!
Aki rendelt Phone 3(a)-t a nothing.tech-ről, standard kiszállítással, mennyi idő alatt érkezett meg a telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged