- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Igen, tényleg ambivalensen fogalmaztam!
A LP meg olyan, amilyen! Nekem személy szerint egy mánia, szeretem a rituálét, ami a lemez takarításával kezdődik, bor bontás, fotelben zenehallgatás, stb.
Viszont, azokat is megértem, akik FLAC, DSD, LDAC, stb formátumból származó zenékre orientálódtak.plus ça change, plus c'est la même chose
-
Essentials
aktív tag
válasz janeszgol #13 üzenetére
Nekem egyébként az ő személye miatt van hányingerem a márkától. Ha nem lenne mögötte ez az onjelölt-rocksztár vakond, esküszöm lelkesen vertem volna az asztalt a Nothing Phone (1)-nél is, mert a gimmicken és a nyilvánvaló dizájn nyúlásokon túl rohadt eredeti kis telefon lett, és az ársávjában szerintem remek ajánlat volt annak, akik kicsit mást, valami frissebbet akartam az ázsiai jözépkategóriás futószalagon túl.
-
bteebi
veterán
Jó eséllyel sajnos külön-külön SE, nem hogy együtt... Nem agybadugósat - legalábbis jobb minőségű, drágább fülesek között - már nagyon régóta nem láttam, ami elég szomorú. Az agybadugósakat viszont utálom, nekem nagyon nem jöttek be. Eddig. Az meg, hogy egy fülhallgató 60+ ezresbe kerül, és még cserébe szarul is szól... kész röhej. 20-30 ezernél egy átlag jónak szerintem nem illene többe fájnia. Az meg, hogy van 200k-ért is, egy másik kérdés.
Oké, nem ugyanaz a kategória, meg nem is most volt, de 60k-ért gyakorlatilag referencia fejhallgatót lehetett kapni (Sennheiser HD650). Persze az nem fér el a tenyeredben, nem ANC-s, és sportolásra se alkalmas, sőt a nyitottsága miatt utcára se igazán, de nem is úgy szól, mint ezek. És hogy a lényegi különbség érthető(bb) legyen: annyi pénzért sokkal jobbat (és nagyobbat) is lehetett kapni, még ha a felhasználási terület más is. És egyébként nem vagyok a jó fülhallgatók ellen.
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
aginor
veterán
Létezik olyan füles, ami elfogadható árban van, nem agybadugós és viszonylag jól szól (mondjuk minimum mint ez)?
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
bteebi
veterán
#7: "Aki fülest akar venni, fejest semmilyen körülmények között nem fog venni."
Aki mindenképp fülest akar, az valóban azt fog venni. Viszont simán lehet, hogyha van (relatíve kompakt) fejhallgató helyette, akkor inkább azt veszi, mert sokkal jobban fog szólni.
-
bteebi
veterán
Azért voltak-vannak sport fejhallgatók is. De akár annak nevezik, akár nem, ha BT-s, és nem cirkumaurális, hanem csak pl. szupraaurális, akkor azért már nem annyira rossz. Hangzásban meg ég és föld, sőt talán stabilitásban is (ha jó a kialakítása). Nyilván vannak ANC-s megoldások is.
-
Sinesol
veterán
válasz noPublicFG #31 üzenetére
Kicsit ez ellentmondas. Ha ajanlani nem tudod, akkor nyilvan nem szol jol, talaltal benne böven hibat, hianyossagot.
Egyebkent en is hallottam ennek az elsö verziojat, csapnivaloan rossz a hangja, sziszegös a magas, mosott a közepe, par ezres random vezetekes füles szint hangban.
Lemezekre visszaterve, lehet ma mar nem gramofont hasznalnak, de ez nem segit azon, hogy technikailag erösen korlatozott kepessegei vannak, melyek messze elmaradnak a fülünk kepessegeitöl.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Az 1920-as évek lemezei valóban! De már nem gramofont használnak...
Viszont ez a téma olyan parttalan, mint a "szubjektív " fülhallgató teszt. Meghallgattam, önmagában jól szól , de ajánlani nem tudom senkinek.
Ha valaki még is ezt szereti, annak a véleménye is ugyanúgy számít, mint akinek a füle más karakterisztikát tud befogadni![ Szerkesztve ]
plus ça change, plus c'est la même chose
-
Coyote85
csendes tag
Megvettem, 3 nap múlva vissza is küldtem.
Nagyon szép termék, de a hangzás valami borzasztó (ami a lényeg lenne)... rég csalódtam ekkorát.
Ez volt az első kicsapongásom a Sennheiser világából, de az utolsó is. -
Sinesol
veterán
Teljes egészében nyilván nem, de azért ad egy elég szolid képet a tonalitásról. Ha pedig még egy CSD grafikon is van mellé, akkor azért elég pontos képet kaphatunk a hangról, amit persze valamelyest még a fül geometriája is befolyásol, de +/- pár db gyökeresen nem fog változtani túl sokat.
[ Szerkesztve ]
-
Hbal33
csendes tag
Én annó 30k alatt megvettem az első generációsat, azzal nincs semmi bajom, viszont amúgy nem értem, miért kellett az érintés érzékeny váltást lecserélni. Ennyi pénzért egyébként szerintem már abszolút nem éri meg...
-
Sinesol
veterán
"technológia újra szórakoztatóvá tételét nevezte meg a Nothing, mint a cég ars poeticáját"
Ritkán hallani ilyen buta szlogent, mégis mitől szórakoztatóbb ez, mint mondjuk egy Airpod?
Egyébként csak nekem furcsa, hogy nincs mérés egy audio cucc esetében? Oké, a szerző elmondta, hogy szerinte szubjektive milyen a hang, de az tul sokat azért nem mond az objektiv hangzásról, legalább egy frekiválasz görbét illett volna prezentálni. Ez így olyan, mint amikor a szomszéd Pisti aszondja hogy jól szól a hifi, aztán átmész és csak mosott, bazári brummogást hallassz.
[ Szerkesztve ]
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet
A jövő most van
-
Matada2.3
veterán
Más teszteken se áradoztak a fülesről, ennyiért meg főleg nem jó deal. Durva hogy a közép-kategória már 60 felett mozog.
Finn the human
-
forgonati
őstag
Nem szól jól, de legalább szép. Egy fülhallgató. Thumbs up, Carl.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
janeszgol
félisten
Csak a szokásos vacak minőség/ár arány Carl "Magárólsokatgondoló" Pei-től.
-
-
Noukoum
veterán
válasz Jeanne d'Arc #5 üzenetére
Sajnos mindnek az ára felment kishazánkban.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
blueye
veterán
"a hangzásra és a zajszűrésre viszont maximum 3-ast adnék" - nincs több kérdésem, ez lenne a lényeg
-
addikt
Kár hogy ennyire magas az ára, ennyit én nem adnék érte.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
NvidiaRTX
őstag
Igénytelen ár.
A lényege ami a hangzása egy ilyen cuccnak pont az a "rossz".
Ennyiért nem kell de másik márkák sem, ennyiből egy normális fejes is kijön aztán akkor még a fülem sem fázik télen.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
CapriBoy
tag
Igényes termék, igényes teszt.
-
Armandus
tag
Nyilvánvaló okok miatt talán előnyösebb lenne ha a gumiharang nem fehér lenne. Meg nem is fekete.
"A világ olyanná alakul, amilyenné a fiatalságot nevelik." Jókai Mór
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest