- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
amol
addikt
Sziasztok!
Lifebook s7110
T2500
2GB RAM
GMA950
3dmark2001se default: 6370 pontPróbálta már valaki a ProStreetet Quadro NVS135/140M-mel (kb. 8400GS)?
-
amol
addikt
válasz
Palika71 #2243 üzenetére
Erősen gondolkodóba ejtettél, eddig quadro nvs-ben gondolkoztam.
Az x3100 ugyebár jelenleg a legerősebb integrált video?
Fogyasztás-melegedés szempontjából sokkal előnyösebb lenne, ha elég a teljesítménye.
A négymagos procik közeledtével senkinek nem jutott még eszébe hogy az egyik (vagy akár 2) mag elvégezhetné a gpu munkáját? Az is csak egy processzor. -
-
amol
addikt
Mit gondoltok, az új GMA3100-on hogy muzsikálnának ezek: NFSU2, NFSC, GTASA, stb? Esetleg majd GTA4?
NFSU2-nek, GTASA-nak elég kb 5000 3dmark01 pont is. -
amol
addikt
válasz
LALA_kiraly #2185 üzenetére
Geforce 4 440go 32MB.
Infók az új dx10-es nVidiákról? Úgy hallottam nem olyan jók. Konkrétan 8400, 8600 különböző változatai (és a már emlegetett nvs140m) érdekelnének.
Dr. Akula: köszönöm. Szerintem a legújabbak úgysem fognak soha tökéletesen menni notin, erre kár pénzt és energiát (szó szerint is) pazarolni. Carbon, GTA4 menjen vele XGA/WXGA felbontáson, az nekem elég.
[Szerkesztve] -
amol
addikt
válasz
LALA_kiraly #2179 üzenetére
Erre gondoltam én is csak megvártam a véleményed. Viszont nemsokára jönnek a memória alapú hdd-k. Alig melegszenek és sokkal gyorsabbak, kevesebb fogyasztás, meghibásodás. Én már találkoztam olyan játékokkal, ahol nem a hdd hanem a videokártya volt a szűk keresztmetszet. Carbont pld. nem tudom futtatni mert csak 32 megás a kártyám.
-
amol
addikt
válasz
LALA_kiraly #2176 üzenetére
Ha esetleg kipróbálnád kíváncsi lennék az eredményre, bár lehet hogy a Vista lehúzza. Véleményed szerint mi a szűk keresztmetszet?
Valaki más próbálta már a carbont x1400-on?
[Szerkesztve] -
amol
addikt
válasz
LALA_kiraly #2173 üzenetére
Közben láttam hogy neked x1400-ad van, próbáltad a carbont natívban? Illetve. mi a max. ami elmegy rajta?
-
amol
addikt
válasz
LALA_kiraly #2173 üzenetére
Köszi ez megvolt, de nem tudom ez mit jelent az említett játékoknál.
Csúcsgrafikás gépet nem szeretnék, mivel ritkán játszom, a quadro előnyeit (?) sűrűbben használnám ki és fontos a jó akkuidő és a kis hőtermelés (persze amikor nem játszom).
Megbízható gépet szeretnék, ezért nézegettem az üzleti kategóriát. A kérdéses gép a Dell Latitude D830. -
amol
addikt
Bújom a netet, de igazából semmit nem találok arról, hogy a quadro nvs-ek igazából mire jók, ill. hogy az nvs140m teljesítménye milyen játékokra elég. Tudom hogy nem arra való, de a kinézett gép ezzel van szerelve.
Máshogy teszem fel a kérdést. Milyen grafikai teljesítmény szükséges a Carbon, GTA4, stb. futtatásához 1280x800-ban, élvezhető részletesség és fps mellett?
Köszi, minden info jól jöhet. -
amol
addikt
Nincs infótok a Santa Rosa-s dx10-es GMA X3100-ról?
-
-
amol
addikt
Nem tudjátok, a Quadro FX540 erősebb valamivel a Quadro NVS120M-nél?
-
amol
addikt
laptopvideo2go.com
Az innen letöltött átalakított driverek futnak notis kártyákon. A legújabbak is.
másik lelőhely: omegadrivers.net -
amol
addikt
válasz
Sontir Fel #2072 üzenetére
Ebből nekem az jön le, hogy házasság+gyerek = game over ;)
Hát kb ez a helyzet, én is csak esténként tudok kicsit bütykölni. De sokkal jobb így.
go7400 kicsivel gyengébb az X1400-nál: [link] de már sokszor beszúrtuk.
[Szerkesztve] -
amol
addikt
válasz
karesz501 #2070 üzenetére
Hasonló a szitu. Kivéve hogy nem plazma van a nappaliban mert nem szeretjük a 16:9-et.
Közben átgondoltam, és mivel rendszerint megy a tv a háttérben amikor bűvölöm a gépet csak monitorral lenne jó az xbox is. És nem valószínű hogy annyival olcsóbb notit vennék hogy kb egy árban jöjjön ki a két variáció. Ha meg együtt van a család akkor nem éppen játékokkal foglalkozik az ember.
''Csak'' egy 9400-as nekem is bőven elég lenne -
amol
addikt
Kíváncsi leszek, mire lesz szükség a GTA4 futtatásához
-
amol
addikt
Tudtok valami érvet mondani egy komoly videós drága noti mellett olcsóbb noti + pld. xbox360 ellenében? ISO-n és billentyűzeten kívül.
-
amol
addikt
Sziasztok! Szerintetek kb hol van vége egy x1400 tudásának? Tehát melyek azok a játékok amik még éppen tökéletesen futnak rajta maximum beállításokkal (felbontás 1280x800)?
Köszi! -
amol
addikt
Hú de jó a hangulat.
Nekem pld. nincs asztali gépem, mégis szoktam néha játszani.
Próbáljunk csak meg egy asztali gépet feltenni a nappaliban a dohányzóasztalra, és tvnézés közben netezni... -
amol
addikt
De hiszen az én vagyok
Ha jól tévedek valamelyik A100-ast nézted ki, nem mentem a linkre de csak azt árulják 7600-assal.
Általánosságban a Toshibákról a róluk szóló topicban sok információt találsz, így inkább az A100-asról írnék pár dolgot.
Ami jó (szerintem):
- hogy Toshiba. kb 22 év tapasztalat, ők gyártottak először notit
- számos fejlesztést ők vezetnek be a Panasonic-kal vállvetve
- szép design
- alkalmazott anyagok
- ésszerű portkiosztás
- jó felszereltség
- harman kardon
- médialejátszó bootolás nélkül
- normális szervízháttér, világgarancia. alkatrészek 10 évre visszamenőleg.
- hangerő-poti
Ami nem:
- akkuidő kb. 2 óra. létezik hozzá nagyobb, hátul kilógó 9 és 12 cellás akksi is, de nem biztos hogy itthon beszerezhető
- csak 1 év garancia (bővíthető)
- 847-esnél fellépett egy hangkártya-probléma (nézd meg a topicot)
- nincs beépített mikrofon, webkamera és infra
- nem kapható tükröződésmentes kijelzővel (cserébe szebbek a színek)
- pici touchpad
- nem kérhető Xp Pro-val (csak a Satellite Pro, de az csak Ati X1600-assal létezik, ami valamivel többet fogyaszt, de teljesítményük lényegében azonos)
Így nagy hirtelen. Ha ez mond valamit, a Toshiba gépek kb. Dell minőségűek, legalábbis azok voltak. Az újabbakról meg majd kiderül 3 év múlva -
amol
addikt
Én ennyit: [link]
De mit jelenthet ez játékban?
[Szerkesztve] -
amol
addikt
Sziasztok!
Tudunk valamit Quadro NVS 300M-ről? -
amol
addikt
válasz
Vincent_Vega #1854 üzenetére
A Toshiba kb. fényévekkel jár az MSI előtt. Én nem említeném őket egy lapon.
Az árba valószínűleg bele fogsz férni, nézd meg például a Dell Inspiron 6400-at Ati X1400-zal bruttó 300 ezerért. Ezen elvileg menni fognak az említett játékok. [link]
[Szerkesztve] -
amol
addikt
válasz
Vincent_Vega #1840 üzenetére
Na kb valami lyesmit kérdeztem én is...
-
amol
addikt
Én is így gondolkodtam (x1600, 7600) csak az ezekkel szerelt gépek alig bírnak 2 órát akksiról. Az x1400-as valamivel kevesebbet fogyaszt. Mivel NFSU2, GTASA ment Geforce4 go 440 32Mb-on igaz nem teljes minőségben, gondoltam talán elég lesz az is.
Persze a jobb mindig jobb... -
amol
addikt
Amúgy minimumon GMA 900-on is elmegy.
Lehet hogy rosszul fogalmaztam. Tehát minimum milyen kártya kell hogy ezek a programok jó beállításokkal szépen gond nélkül fussanak.
[Szerkesztve] -
amol
addikt
Sziasztok!
Szerintetek mi az a minimum amin elmennek a GTASA, NFSC-hoz hasonló játékok? Komoly FPS nem nagyon érdekel.
Ill. van valakinek ilyen irányú tapasztalata Quadro NVS és FX kártyákkal?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest