- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Hát őő erre a kérdésre sztem ez a megfelelőbb topic.[link]
De azért annyit el kell mondanom, hogy játékra semmiképpen nem ajánlott a notebook, ennyiért egy elég jó asztalit lehet már venni, amin az említett játékok már elég jól futnak. Notebookból ennyiért játékos gépet nehezen kapsz. -
tkazmer
addikt
válasz
Shapord #1590 üzenetére
A pavilon sorozatot Mo-n ha jól tom hivatalosan nem árusítják, és nem érvényesíthető rá a gari.
Ha jól nézem, ebben 3.0ghz-s proci van, vagyis egyáltalán nem alkalmas arra, hogy akksiról bármit is csinálj vele. A telejesítménye azonban rosszabb, mint mondjuk egy 2.0ghz-s core 2 duo-é, ami azonban energiatakarékos -
tkazmer
addikt
válasz
ferkoboy #1587 üzenetére
Igen, a thinkpad r valóban nem a hordozhatóság csúcsak, de még mindig jobb ilyen szempontból, mint egy inspiron. A latitude-okkal nincs tapasztalatom, de meggyőződésem, hogy sokkal inkább hurcolászásra vannak kitalálva, mint az inspironok. A kategóriákkal 1etértek, igazából csak azért gondoltam, h leírom, az inspironok nem a hordozhatóság királyai, mert sokan hajlamosak azt hinni, hogy ha hordozható, akkor az már rögtön business class. Bocs, ha egy kicsit ''támadás'' formája volt a dolognak
-
-
tkazmer
addikt
válasz
ferkoboy #1580 üzenetére
Te használtál valaha inspiront? Mert nekem van olyanom, és tapasztalatból mondom, hogy nem olyan az anyagválasztásuk, ami alkalmas gyakori hurcolászáshoz, már a tapintása nem olyan, sokkal rosszabb minőségű műanyag, mint mondjuk egy thinpad r. És ha már a thinpad-nél tartunk, azok között is felbukkantak a core 2 duo-s darabok.
-
tkazmer
addikt
válasz
Shapord #1571 üzenetére
Meg kell mondjam, az a 3.0ghz-s proci notiba a lehető legrosszabb választás....ott vannak a core duo-k, a core 2 duo-k, végső esetben a pm-ek, sokkal inkább azok közül kéne választanod...persze, most azt mondod, h neked nincs szükséged hosszú akkuidőre, de amikor majd meglesz a gép, rögtön többet szeretnél majd...jah, és ha az öledbe mered venni, kisüti a nadrágod
-
tkazmer
addikt
válasz
StoneBridge #1560 üzenetére
A márka nem számít, inkább csak a típus(ddr2, és ddr nem szeretik egymást, és az órajelle is érdemes odafigyelni)
-
tkazmer
addikt
Bocs, h kérdezem...jogtiszta a játék? Mert mintha már vhol láttam volna, h egy nem jogtiszta csinál ilyesmit...Jah, és próbálkoztál reinstallal? Amúgy meg sztem nem a chip lesz a hibás, mert akkor lenne vmi hibaüzenet....szerintem biztos van ennek a játéknak topicja, kérdezz ott is!
-
tkazmer
addikt
Nah, csináltam egy tesztet akkuról is:
3D Mark '03 core 2 duo 2.0ghz, 2x512mb ddr2, ati x1400 256mb --> 1145 pont
Asszem, megvan, h miért szaggat akkuról a bf2142 -
tkazmer
addikt
Nah, meglett a notim(core 2 duo 2.0ghz, 2x512mb ddr2 667mhz ram, mobility x1400), majd ha lesz időm, lefuttatok néhány tesztprogot, az eredményeket meg persze majd felteszem...mikkel érdemes tesztelni?
-
tkazmer
addikt
Szerintem is a travelmate, ha nagyon ragaszkodsz ehhez a márkához...az 1400x1050-es felbontás nekem nagyon tetszik, az ibm, amit használni szoktam, ilyennek van megáldva, és nekem nagyon tetszik, egyáltalán nem túl nagy felbontás 15''-hez. Amugy meg a 15.4-esnél sztem jobb a sima 15, mert pl a haverom asusán, ami szintén 15.4-es, a játékok is elég torzan mentek..
-
tkazmer
addikt
Hát azt kell mondjam, h nem tom, h mire kell neked a noti, de ha pl a hordozhatóság fontos, (meg az is, h ne sül oda az ujjad a bill-hez
) akkor csak a PM-el szereltet tom ajánlani. Amivel azt adják, vagyis a 9700 már elég jó ahhoz, h 1-2 játék normálisan elfusson rajta, azonban persze ez attól függ, h melyik az az 1-2...(egy haverom 9700-asán a BF2 is ment, persze nem max beállításokkal
)
A többi gépet sztem felejtsd el, nem is tom,h melyik az a gyáró, amelyik csinál még nem notebook procis gépet, mint amilyenek azok, amiket beírtál(na jó sempronnal azért szoktak gépet árulni)
Ha már szó esett a márkáról, nem tom mennyid van notira, de sztem mindenképpen érdemes az ibm-hp-dell trióból választanod, mivel ezek jóval megbízhatóbbak az olcsóbb társaiknál.
Végezetül pedig ajánlom figyelmedbe a ''milyen notebookot vegyek'' topicot[link], ott biztos többen lesznek segítségedre, és jobban is illik a témába a kérdés
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Ajaj, ez nem tűnik olyan soknak...milyen proci van a gépedben?
TiXaR
A sis-eket, és a via-kat annyira nem ismerem, viszont meg vagyok győződve, hogy azok közülük a legrosszabbak...utána gma900, gma950, x200 majd x1100.
A procikról csak annyit, h én midenképpen a PM-et venném(bár intel párti vok)
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Ezzel csak az a baj, hogy nincs benne opt.meghajtó, meg ha játékra is szeretné használni, akkor az a 12'' is egy kicsit kevés nem?
Azt meg elfelejtetted odaírni, hogy subnoti fan is vagy
Egyébként sztem, sok uatzáshoz valóban király s subnoti,de akkor már inkább vmi gma950-es...persze, nincs nagy különbség, de azért vmennyi mégis van, és ez a lényeg
Azért, h le ne maradja, én is ajánlok egy gépet, ez inkább megfelel játékra
[link] + win xp home(kb 20k)
Egyébként meg sztem ez ebben a topicban irgalmatlan nagy off, szal sztem inkább a milyen notit vegyek topicban folytassuk...
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
válasz
fatornyos #1352 üzenetére
Bőven elég az nfsmw-hez, nekem az 1.6-os pm+ ati9000 32mb-n is megy...persze, nem kell tőle sokat várni, azonban játszható!
Amúgy erről mi a véleményetek? Milyen játékok mehetnek majd ezen jó graf beállításokkal, min 20-30fps-el?
Intel core 2 duo 2.0ghz, ati x1400 256mb, 2x512mb ram
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest