Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• buherka

addikt

válasz Lipó #4541 üzenetére

Jól rágd át a témát, mert nem kevés pénz az a 200+K.
    Az ember nem fél évre vesz egy ilyen gépet.
    Azt próbáld megvenni, amelyik ár-teljesítményben verhetetlen. Elkapkodni, meg nem kell a vásárlást, mert úgy is egyre olcsóbbak ezek a kommersz notik.

Kérdezősködj a notikhoz tartozó szakmai topikokban és próbálj olyan fórumtaggal beszélni, akinek ilyen gép van a tulajdonában és 100%-os személyes tapasztalattal rendelkezik ez ügyben. Én főleg csak támpontot adok neked.
    Vagy ha megteheted, akkor személyesn is nézd meg a kiszemelt masinákat...járd körbe, szaglászd meg, tapizd meg és teszelgesd őket.
    A legnagyobbat azok szopják, akik elkapkodják a dolgokat.

Az A500-as jó kis gép, főleg a Harman-Kardon üt nagyot rajta. De azt a fekete zongoralakk fényezést nem kellett volna erőltetni, még a bill. is ilyen sajna. Valami eszméletlen ronda, ha összefogdosod. Napi takarítás kötelező ennél a gépnél.
    Ebben a gépben P8700-as proci van, ami persze erősebb, mint a T6500-as...de a T6500-as is már 45nm-es csíkszélességgel készül.
    Ha nem fogsz egész nap vidó-kódolást csinálni + PhotoShop-ot nyúzni, akkor a kissebb proci is bőven elég lesz neked.

• buherka

addikt

válasz Lipó #4535 üzenetére

Ennek azért nézz jobban utána...

Mert az ATI 4650-es VGA-t már nem igazán szerelik DDR2-vel.
    Próbáltam élőben A500 és L500-as gépet, mert ez is tervezve volt nekem a ThinkPad helyett és abban a Toshiba gépekben bizony 1GB GDDR3 volt a VGA mellett. 550/800-as értékkel.

Az MSI GX623 is tervbe volt véve, mert az is tetszett. Ezt itthon nálunk P7350-es procival árulják és nem P8600-al, mint külföldön. Már ez is szomorú tény :U
    Az MSI-nek rettenet gagyi a billentyűje. Rendesen meg vannak kavarva. A hosszú í az Enter alatt van az irány gombokkal összesűrítve....de persze ez is szokható. Az egész össze van nyomorítva a hülye numerikus rész miatt.
    Az MSI-nek a supportja is rossz, ha garis problémád lesz, akkor az AlbaComp nem fogja elsietni...erre mérget vehetsz. Kis történet okulás végett

A Toshiba supportja mérföldkövekkel jobb itthon mint az MSI.

A Toshiba L500-ban T6500-as Penryn magos proci van...ez is bőven ki fogja hajtani a 4650-es VGA-t. Játszani ezzel is szépen fogsz tudni. Még erősebb is kicsivel, mint a P7350-es.
    A 4670-es és a 4650-es ATI egy és ugyan az...csak a 4670-es gyárilag húzott órajelekkel rendelkezik. Mind a kettőben 320db. számolóegység van.
    Így legalább a 4650-es nem melegszik annyira. és teljesítményben is kb. csak 5-10%-al gyengébb.

Szóval én a Toshibát venném. :U

Mod...most látom, hogy elírtad, de sebaj. Így már akkkor tuti, hogy te is GDDR3-as rammal szerelt gépet néztél.

Új hozzászólás Aktív témák