Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
válasz
t72killer
üzenetére
A magyar piac szűk és túlárazott. Én anno ezer éve pl az egyik notimat Olaszországból vettem ebayen, (még 13 hó) nemzetközi garival. Most is vettem kb 2 napja egy 4700MQ - 16GBRAM - GTX780M - 250GB SSD vasat nagyon korrekt áron ( lesz is róla teszt) , erre még 19 hó gar van. Tökéletes aksival, és az enyhe cigarettaszagtól eltekintve hibátlan állapotban. Ezzel nem sok kompromisszum van és nem 5 évre veszem.
"Amortizáció: szvsz a te modelled szerint is (használt csúcsgép+gari) az első két év elröppent kb 200eFt-nyi értéket. Idővel egyszerűen eladhatatlanokká válnak ezek a téglák, akkor is, ha teljesen működőképesek"
Ez természetesen így van, ám ez egy ilyen sport. Kb évente lecserélem a notit, akkor még van rá gari és az értékéből is max olyan 50k-t buktam mert a 200-at nem én szívom, az azé aki hajlandó fél milliót otthagyni egy boltban. Ez havi 4,2k amit bevállalok hogy legyen mindig rendes notesz. És ennyit egy erős asztalin is buksz.

Még ennél is olcsóbb megoldás az upgradelt noti, pl az i7 2xxxM még bőven jó, a vga-t lehet izmosabbra cserélni. Az SSD egyre olcsóbb, RAM meg még +4 v 8 GB filléres tétel. Láttam ilyen gépet és nagyon meggyőző teljesítményhez igen szerény árcédula párosult.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest