Keresés

Aktív témák

• Blackmate

őstag

Először BUÉK Mindeninek, és a topicnak is!

Egy érdekes problémám lenne notebook vásárlás ügyben. Remélem tudtok segíteni.

Jelen pillanatban van egy szerintem elég jó árajánlatom a következő konfigra (boltban, újonnan):

AMILO Lifebook C 1110
    -1,6 Ghz Centrino
    -512 MB ram
    -60 GB Fujitsu HDD
    -64 MB shared memory
    -15'' TFT
    -2?? USB
    -infra
    -LPT, RS232
    -PS2
    -video out (SUB-D, S-Video)
    -DVD-RW

Mindezért 279000-et vennének ki a zsebemből. Úgytaláltam, hogy ez itt kishazánkban elég jó ár. Fél évig voltam Németországban, és nagyjából képbe vagyok az ottani árakkal is. Ehhez viszonyítva mondhatom, hogy ez ~ egyárban van az ottani notikkal.

A kérdésem az lenne, hogy milyen áresések várhatóak az első negyedévben a notik terén. Vagy ''fordítva'' feltéve: milyen új dolgok fognak kijönni az első 3 hónapban?

Amit hiányolok a Fuji-ból az a videókártya saját memóriája. Játékra abszolút nem használnám, viszont elképzelhető, hogy későbbi munkám során CAD-re. Mennyire ''kell v. érdemes'' komolyabb ATI-s videókártyásat venni az integrált Intel-es helyett?

Összefoglalva ezt a sok zagyvaságot: Vegyem meg ezt, most, vagy várjak 1-2 hónapot és még olcsóbban megkapom február, március tájékán?

• Blackmate

őstag

válasz csodáskarnis #85 üzenetére

Csak hogy valami rossz is elhangozzon :)

En jelenleg is kint vagyok, es nyaron egy - szerintem - eleg nagy cegtol rendeltem on-line notit. Röviden annyi volt a problema, hogy a megrendelhetö aruk nem tükröztek hüen a raktarkeszletet. Elfogyott a noti ... Leveleztem a ceggel par napig, es meg valaszra sem meltattak. (Bezzeg amikor erdeklödtem csak 1 nap kellett, es ott figyelt a reply). A lenyeg, hogy a 900 euromat visszakaptam - 2 het elteltevel ugy, hogy egy nemet haver felhivta a ceget.

Szoval aranyszabaly: nem art az elövigyazatossag.

Aktív témák