- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Aktív témák
-
izmosfiu
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az alábbi problémámmal kapcsolatban.Van egy mini notebookom, amelyet szükséges újratelepítenem, azonban ezt csak USB pendrive-ról tudom megtenni.
Kérem, hogy aki ÉRTELMESEN leírná, hogyan tehetném meg, segítsen.
Már átnéztem pár forumot, de sajnos egyetlen olyat sem találtam, ahol valoban lépésről lépésre leírták volna.. ehelyett mindenféle linkeket írogattak és szakszavakat használtak, amiket egy átlag felhasználó nem ért.FONTOS INFOK A SEGÍTSÉNYÚJTÁSHOZ:
- asztali gépemen WIN7van 64bites OP rendszerrel
- pendrive-om 2GB
- a notebookomon csak XP megy
-deamon tools, winXP CD-képfájlban megvan.Kérdések.
1. a Pendriveomat az asztali gépemmel formázzam meg vagy a notebookkal (win7 - xp) és NTFS v FAT322. milyen programmal tudom az usb-met bootolhatová tenni (ha egyáltalán lehetséges, mert olvastam, hogy vannak pendrivok, amiket nem lehet.. ezt hogyan tudom kideríteni?)
3. a boot-készítés menete
Aktív témák
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest