Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
egy tanács össze''dugás'' előtt: mindent kikapcsolt állapotban kötögess...jobb vigyázni vele, még anno geforce2 kártyák ügyében ajánlották hogy ne bekapcsolt tvbe kössek...amugy milyen kimenete van? (tuner az én olvasatomban az ami tv jelet fogad (coax), és nem az ami kiad, m ondjuk legyen az a tvout) S-video? legtöbb tv-n scart csati van, oda kell egy converter, passziv kis kábelezett dobozka, minden tv boltban kapni (kb 500Ft).
desktop alatt én firefox-totalcommander-messenger-gtalk és hasonlók használatát értem, fogyasztását ugy értettem hogy aksiról menve kb fél órát se birna, de kit érdekel, tv ugyse mobil egység, falasmalac = konnektor meg mindenhol van ilyenkor
. bocs ha zavaros voltam, este van...csak az érdekelne majd hogy egy aktív divx olvasás közben ha még ráterhelsz a gépre egy netezést böngészést mondjuk, akkor az mennyire terheli le, amellett hogy már igy is 2 desktopot hajt meg...
tvadás: manapság napi 2 órában találok csak magamnak tvadást ami tetszene, ellenben rakat filmem van gépen...saját csatorna
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Érkezik az On the Edge, a körökre osztott wuxia RPG
- AliExpress tapasztalatok
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Tőzsde és gazdaság
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Asus G14 GA402RK 32 GB, 2 TB + Anime Matrix /HIBÁTLAN
- Dell XPS 15 9570, 15,6" FHD IPS, I7-8750H CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050TI 4GB VGA, Új akku
- Dell XPS 15 9560, 15,6" UHD/4K Touch, I7-7700HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050, TPM X
- HP ProBook 450 G8 - Felújított - 1 év garanciával - Áfás számla
- HP ZBOOK 15 G5 i7/16Gb/500gb m2 ssd
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. bocs ha zavaros voltam, este van...csak az érdekelne majd hogy egy aktív divx olvasás közben ha még ráterhelsz a gépre egy netezést böngészést mondjuk, akkor az mennyire terheli le, amellett hogy már igy is 2 desktopot hajt meg...