- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
válasz
Thunderzolee #9133 üzenetére
..és ez a Lenovo U510-re miként igaz??? Ott tudom használni az mSata-t 120 Gb-s SSD-nek?
-
McSzaby
őstag
válasz
Thunderzolee #9119 üzenetére
Aaaaz derék. Jólvan, mindegy.
Laptopban tökéletesen elég ez nekem akkor.
Egyébként i3-3217U mellé érdemes azért 8 GB ramot rakni összesen? Ki tudom hasznlni kellemesen ilyen "gyenge" proci alatt?
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Van egy eóLenovo u510-sem, amit nagyon szeretek de egy kósza gondolat erejéig megfordult a fejemben, hogy tolok bele egy i7-t. Egészen pontosan milyen foglalatra is kéne rákeresnem a neten ha laptop processzort akarok venni? Jelenleg Ivy i3-3217U van benne.
22 nm-s és a tokozásra ezt találtam:
Tokozás típusa 1023/1224 Ball BGAMsot akkor whaaat??? Hogy keressek processzort a gépemhez??
-
McSzaby
őstag
válasz
Thunderzolee #8542 üzenetére
Az, hogy egy Broadcom BCM4313 van benne, ami ráadásul nem is működik rendesen.
Folyamat csak 38-65 mbps között mozog és ez a max., de a sebesség még a kisebb gond, sajnos a hatótávolsága is nulla. Szeretnék valami értelmes,stabil,normális wifi-adaptert hozzá és ha lehet, akkor már egyből ac-t tennék bele, hogy a jövőben ezzel se legyen gond. Ha visszaküldeném gariba, akkor 3 hétig nem lenne gépem és szvsz ugyanúgy egy f*s broadcom-t raknának bele vissza..
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Egy topikban már felraktam a kérdésem, de nem kaptam rá választ. Szóval, ez lenne kérdésem... [link]
-
McSzaby
őstag
válasz
Thunderzolee #8381 üzenetére
Lesz SSD is benne, ez lett volna a másik kérdésem. Gondoltam rá, hogy a DVD rom helyére tolnám be az SSD-t, vagy vinyót, de a beépítőkeretekben csak olyat találtam, ami fekete... az én Lenovo U510-sem pedig igencsak teljesen más színű, sőt még a kialakítása is más, mert van egy "ív" az oldalában, amitől egyfajta horpadt stílust ad. Ezt meg tudom oldani valahogy, hogy a jelenlegi DVD-romnak a kis "elejét/előlapját" leveszem és felrakom a beépítőkeretre, vagy totál nem működik így?
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Van egy Lenovo U510-s laposom, amiben szeretnék idővel ram-t bővíteni. Kérdésem az lenne, hogy itt érdemes-e a meglévő mellé egy "komolyabb" modult venni, vagy a másik modul miatt teljesen felesleges Corsair és egyéb márkás ramokban gondolkoznom? Jelenleg nem tudom milyen ram van benne, mivel sem Aida, sem Everest nem írja ki.
Egyébként én ebben gondolkoztam, vélemény?
Esetleg egy Corsair Vengeance..
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy laptop megérett az akku cserére. Ebay-ről rendelhető 5-6e körül ezek a kínai akkuk. Ezek mennyire veszélyesek a laptopra nézve, illetve mennyire "életrevalók"? Azért kérdezem, mert a gyári akku 11-15e között van, ami annyira nem kellemes. Értékek, minden megegyeznek.
-
McSzaby
őstag
válasz
Thunderzolee #5403 üzenetére
Acer Travelmate 4150 LMi a pontos típus. 533 mhz a legmagasabb, amit kezel, de én úgy tudom, hogy Intel 915PM chipkészlet. Akkor ez lőve van? 760-s és 780 procikat nem nagyon találok...
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Szeretném fejleszteni Travelmate gépemet kicsit. Most Pentium M 740-s proci van benne. Érdemes valamilyen nagyobb procit venni, vagy ennél már úgy sem találok sokkal erősebbet? Celeronból 560 esetleg korrekt lenne, vagy maradjak a pentium processzoroknál?
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Szeretném bővíteni a notebookomat! 2x256mb ddr2 ramról szeretném 2x1gb-re emelni. Na most, a gép papíron nem kezeli a 667-s ramokat csak 533ig. Ha én dual-channel-ben berakok 2x1 gb 667-s ramot, akkor 533-n fog dolgozni a ram, vagy esetleg nem fog működni? Lesz esetleg más hátránya?
-
McSzaby
őstag
válasz
Thunderzolee #5081 üzenetére
Köszönöm a tippet, de az sajnos már nem fog menni.
A felbontás az 1024-s, ezt tudom biztosra.
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Van egy Acer Travelmate 4151 lmi laptop. Képernyő cserére érett. 15" XGA képernyő kéne bele, de még nem szedtem szét addig, amíg nem tudom milyen csere képernyő kéne bele. Tudtok segíteni? Hány pines, wide, 4:3, mi kell bele? Ezt a részét nem igazán kenem... (Bocs, ha rossz helyre írok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest