- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacorro
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja vettem bagó pénzért egy 99'-es NEC Lavie NX lw333-ast (PII 333 mhz, 64 mega ram, CD). A gond az, hogy nem volt hozzá hálózati kábel és vinyó. Kábelt már találtam, de elég borsos áron (majd utánanézek, hátha találok valahol használtat). Nagyon gáz, ha nem eredetit veszek?
Vinyóm van, viszont 40 gigás, és 2004-es. Elképzelhető, hogy a gép felismeri és kezeli? Nem tudom, van-e különbség a 2.5-es winchesterek között a sebességen kívül.
Milyen ram kellhet bele?
Tudtok ajánlani valamilyen ingyenes oprendszert, amivel nem túl lassú?
Igazság szerint szerelni sem szereltem soha notebookot, remélem bele tudom rakni a vinyót.
De annyira megtetszett a gép, és olyan olcsó volt, hogy nem volt szívem otthagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest