- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orton96
aktív tag
válasz
Dell XPS #6889 üzenetére
Tisztelt Dell XPS és Thunderzolee!
Valószínűleg nem értek eléggé ezekhez a dolgokhoz, úgyhogy ezért volt ilyen "érdekes" számotokra a kérdés.
Azt gondoltam, hogy a T7700 vagy a T7800 nem növel sokat a teljesítményen de igazából nem is a proci sebességével van gond csak az Intel "i-szériás proci" valami teljesen más dolog miatt lett volna fontos.
De már értem, hogy nem lehetséges.Nagyon szépen köszönöm az eddigi segítségeteket!
(mert szerintem még később is foglak titeket "zaklatni"...
)
-
-
Orton96
aktív tag
Üdv!
Van egy bizonyos Fujitsu Siemens Lifebook S7210típusú pár éves laptopom de sajnos nekem eddig egy leírásból sem vált világossá hogy milyen alaplap van benne pedig sokat elolvastam... Az lenne a kérdésem, hogy a T7500-as procit ki tudnám-e cserélni valami erősebbre? (első sorban Intel i-széria de AMD is érdekelne.
A válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged