- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orton96
aktív tag
válasz
Dell XPS #6889 üzenetére
Tisztelt Dell XPS és Thunderzolee!
Valószínűleg nem értek eléggé ezekhez a dolgokhoz, úgyhogy ezért volt ilyen "érdekes" számotokra a kérdés.
Azt gondoltam, hogy a T7700 vagy a T7800 nem növel sokat a teljesítményen de igazából nem is a proci sebességével van gond csak az Intel "i-szériás proci" valami teljesen más dolog miatt lett volna fontos.
De már értem, hogy nem lehetséges.Nagyon szépen köszönöm az eddigi segítségeteket!
(mert szerintem még később is foglak titeket "zaklatni"...
)
-
-
Orton96
aktív tag
Üdv!
Van egy bizonyos Fujitsu Siemens Lifebook S7210típusú pár éves laptopom de sajnos nekem eddig egy leírásból sem vált világossá hogy milyen alaplap van benne pedig sokat elolvastam... Az lenne a kérdésem, hogy a T7500-as procit ki tudnám-e cserélni valami erősebbre? (első sorban Intel i-széria de AMD is érdekelne.
A válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest