- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kist88
csendes tag
válasz
stratova #4269 üzenetére
Ha jól veszem ki akkor elvileg működne a Pentium M de csak 100 as FSB-vel tehát pin mod nélkül nem érek semmit ,de azt meg lehet a memória nem bírná. Kicsit bonyolultabb is mint ahogy elsőre gondoltam. Azért várom hátha mégis megy 133-on ,de már nem sok esélyt látok rá. Így marad maximum az M 390. Azért köszi a kimerítő válaszokat. Üdv :Tamás
-
kist88
csendes tag
válasz
stratova #4257 üzenetére
Csak felvetettem kérdésnek ,hogy mi hozna többet ,de még megvárom akkor hátha valaki tud valamit a Pentium M támogatásról. De sajnos nem sok választási lehetőségem van ezek szerint. Vagy ha támogatja is a Pentium M 760-at akkor se lenne nagy különbség? Kérdem én megéri?
-
kist88
csendes tag
-
kist88
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem ,hogy Acer TravelMate 2410 be melyik a leggyorsabb processzor amit támogat? Most Celeron M 370, 1500 MHz (15 x 100) van benne és érdekelne mit lehetne kihozni esetleg érdemes e cserélni?
Válaszotokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Energiaital topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest