Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
atess írt róla feljebb bővebben.
Csak saját felelősségre. Szíved joga ilyen módon tuningolni a gépedet, én notebookban már nem játszanék vele. Ettől függetlenül van aki használja már egy ideje. Ami engem ebben elbizonytalanít, az hogy nem tudom mennyi plusz hőtermeléssel jár és az adott gépnek mit szolgál még ki a hűtése (tekintve, hogy egyetlen ki légkavaró biztosítja a teljes notebook hűvösen tartását).
Ha mégis erre adnád a fejed klikk.
Hogy ez milyen hatással van hosszú távon az élettartamra, egy tapasztaltabb notebookszervizelésben járatos fórumtárs pl. Duree tudna nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- Lenovo ThinkPad Universal USB-C (40AY) dokkoló
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
Üzleti előfizetők hirdetései
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx