- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Az a kérdés először, hogy mit támogat a chipset, mert ha egyáltalán nem támogatott a 133-as FSB, akkor a pin mod (vagyis hogy pontosabbak legyünk, BSEL - vagyis Bus Select - mod) sem fog menni.
Csak olyan procival működik, amely nem az alaplap álltal támogatott maximális FSB-n fut.
Tehát ha van hova emelni. Mert ha a chipset nem támogat már magasabb FSB-t, akkor hiába drótozod meg, nem fog elindulni. -
stratova
veterán
Csak reagáltam a felvetésre, én nem állnék neki előzetes, ilyen téren szerzett, tapasztalat híján. Nem ismervén hosszabb távú hatásait.
A pin-moddal kapcsolatban Xantomas tollából származik két bejegyzés itt és itt. Pin-mod tudtommal 400-as FSB-jű és emiatt magasabb szorzójú prociknál lehetséges, de ezek ritkábbak is.
Ha kezemben az Acer természetesen majd írok róla, addig marad a várakozás vagy valaki más tapasztalata 910GML CPU támogatásáról. -
stratova
veterán
atess írt róla feljebb bővebben.
Csak saját felelősségre. Szíved joga ilyen módon tuningolni a gépedet, én notebookban már nem játszanék vele. Ettől függetlenül van aki használja már egy ideje. Ami engem ebben elbizonytalanít, az hogy nem tudom mennyi plusz hőtermeléssel jár és az adott gépnek mit szolgál még ki a hűtése (tekintve, hogy egyetlen ki légkavaró biztosítja a teljes notebook hűvösen tartását).
Ha mégis erre adnád a fejed klikk.
Hogy ez milyen hatással van hosszú távon az élettartamra, egy tapasztaltabb notebookszervizelésben járatos fórumtárs pl. Duree tudna nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Alkatrészek eladók!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged