Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Az a kérdés először, hogy mit támogat a chipset, mert ha egyáltalán nem támogatott a 133-as FSB, akkor a pin mod (vagyis hogy pontosabbak legyünk, BSEL - vagyis Bus Select - mod) sem fog menni.
Csak olyan procival működik, amely nem az alaplap álltal támogatott maximális FSB-n fut.
Tehát ha van hova emelni. Mert ha a chipset nem támogat már magasabb FSB-t, akkor hiába drótozod meg, nem fog elindulni. -
stratova
veterán
Csak reagáltam a felvetésre, én nem állnék neki előzetes, ilyen téren szerzett, tapasztalat híján. Nem ismervén hosszabb távú hatásait.
A pin-moddal kapcsolatban Xantomas tollából származik két bejegyzés itt és itt. Pin-mod tudtommal 400-as FSB-jű és emiatt magasabb szorzójú prociknál lehetséges, de ezek ritkábbak is.
Ha kezemben az Acer természetesen majd írok róla, addig marad a várakozás vagy valaki más tapasztalata 910GML CPU támogatásáról. -
stratova
veterán
atess írt róla feljebb bővebben.
Csak saját felelősségre. Szíved joga ilyen módon tuningolni a gépedet, én notebookban már nem játszanék vele. Ettől függetlenül van aki használja már egy ideje. Ami engem ebben elbizonytalanít, az hogy nem tudom mennyi plusz hőtermeléssel jár és az adott gépnek mit szolgál még ki a hűtése (tekintve, hogy egyetlen ki légkavaró biztosítja a teljes notebook hűvösen tartását).
Ha mégis erre adnád a fejed klikk.
Hogy ez milyen hatással van hosszú távon az élettartamra, egy tapasztaltabb notebookszervizelésben járatos fórumtárs pl. Duree tudna nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest