- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubu1981
csendes tag
válasz
Thunderzolee #12720 üzenetére
Ahogy jobban megnézem ja, piszkosul szét kell szedni hozzá, van egy híradástechnikus ismerősöm az szokott javítani minden félét, majd megkérdezem hogy bevállalná-e, mondjuk ha még éveken át használni akarom, biztos nem ártana már újrapasztázni se.
-
bubu1981
csendes tag
válasz
Thunderzolee #12718 üzenetére
Igen ezt kevertem össze, T7200-as a legerősebb amit találtam, szerintem akkor beruházok egyre, köszönöm! Még egy kérdés. Én még sose szereltem laptopot meg valószínűleg hozzáértőbbre is fogom bízni a dolgot, de azért érdekelne, hogy a procicseréhez elég csak az alját lebontani, nem kell kivenni az egész alaplapot ugye? Youtube-on csak olyan videó van ahol apró darabokra szedik az egészet.
-
bubu1981
csendes tag
Sziasztok! Némi segítségre lenne szükségem. Kaptam ajándékba egy Acer Aspire 9410Z (9413-100) sorozatú laptopot. Frissítettem rajta egy kicsit, vettem bele egy 64GB-os Adata SSD-t, tettem rá Windows 10-et, gyönyörűen működik egy dolgot leszámítva, hogy a processzor teljesítményével nem vagyok kibékülve. 480p/540p felbontásig gond nélkül viszi a videókat, de efölött már elég nyögve nyelős, és hát jó lenne ha legalább 720p-ig nem lenne gondja. Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy szerintetek milyen procit tudnék én ebbe nagyobbat tenni? A gép legfontosabb adatai:
CPU típusa Mobile DualCore Intel Pentium T2080, 1733 MHz (13 x 133)
Tokozás típusa 479 Ball uFCBGA / 478 Pin uFCPGA
Északi híd Mobile Intel Calistoga-PM i945PM
Rendszer BIOS dátuma 12/25/06Vaterán és hardveraprón szoktam első sorban vásárolni itt nézelődtem, és egy Intel Core 2 Duo T7500 procit találtam amiről úgy gondolom, hogy a teljesítménye már elég lenne arra amire nekem kell, csak nem találtam rá egyértelmű választ, hogy tényleg jó lenne-e bele. Ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy szerintetek megvehetem én ezt a procit, vagy esetleg tudnátok ajánlani valami jobbat? Legalább annyit, hogy milyen típusjelű procikat keressek. Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest