- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robotsyte
csendes tag
válasz
Robotsyte #7036 üzenetére
És egy ilyen cserem mennyi pénzt ér meg?
P8400 vs. P9500 -
Robotsyte
csendes tag
válasz
Dell XPS #7033 üzenetére
SSD-t most vettem bele, tényleg óriási a különbség.
Most a proci a leggyengébb láncszem a gépben, ezért gondolkoztam a cserén. Hogy érted azt, hogy nem fogja tökéletesen kezelni? Akkor lényegében nincs értelme szórakozni vele.Közben felmerült bennem a régi laptopom HP 530-as processzor cseréje is
Lehetséges Intel_Celeron_M420 v. Intel_Core_Duo_T4200 ? -
Robotsyte
csendes tag
Sziasztok
Laptop procicserével kapcsolatban lenne kérdésem. Egy MSI GX720X-ben szeretnék processzort cserélni. Ebben gyárilag egy P8400 van és a kiszemeltem pedig egy Q9100-as. A két cpu összehasonlítása
Az összehasonlításból kiderült, hogy a TDP-ben van jelentős eltérés. Olvastam az első hozzászólásban, hogy a melegedéssel lehet gond. Ez ekkora különbséggel szerintetek mennyire lesz durva? Illetve Ez a többlet fogyasztás nem vághatja gallyra az alaplapot? Egyáltalán cserélhetem őket?Köszönöm előre is!
üdv
Robi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest