- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Magyarított Android alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
delip
csendes tag
Ja igen és ha esetleg tudnátok abban segíteni hogy honnan szerezhetnék Mo.-n ilyen kábelt azt is szívesen meghallgatom
. Mert amit fent említettem azt külföldön találtam csak :S
-
delip
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy olyan kérdésem hogy: lcd szalagkábelre lenne szükségem a gépemhez(Acer aspire 5024 wlmi). És csak Acer 5020-hoz valót találtam(azt sem éppen a szomszédban:S) Hozzáteszem hogy az én gépem kijelző keretére is 5020 van írva. Szóval a lényeg hogy olyat találtam aminek a kódja Model number: 50.4C509.001. Az ami a gépemben volt azon pedig az áll hogy 50.4C501.002. Ettől még kompatibilis lehet bele?? Egyébként mind kettő 15,4"-os xga. Ja még annyi hogy REV:A2 van rajta az enyémen meg Rev:A03. Mit jelentenek ezek?
Válaszokat előre is köszi. Nagyon fontos lenne mert szükségem lenne a gépre és jelenleg nem műxik.
Üdv:István
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- Linux haladóknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Fujifilm X
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest