- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
1501N
tag
Sziasztok!
ricsi99 ötletén felbuzdulva sikerült másik modult szereznem. Azt azért nem is említettem, mert ahhoz is csak cseh és talán kínai oldalon találtam infókat. Könnyen lehet, hogy ezek nem igazán kerültek forgalomba.
A csere ram végül ilyen lett: 8GB 2400MHz DDR4 Notebook RAM Crucial CL17 (CT8G4SFS824A)A CPU z szerint dual channel-ben is fut. Úgyhogy örülök neki. Az furcsa volt, hogy a BIOS és a Windows is szétfagyott első induláskor. De azóta nem volt baj és rám teszt se fagy már szét, mint az előző modullal.
Úgyhogy eddig egész ígéretes.
-
1501N
tag
Sziasztok!
Elvállaltam egy hibás laptop javítását.. Odáig eljutottam, hogy valószínűleg a cserélhető memória modul a hibás. Lefagynak vele a memória tesztek, instabil vele a gép. Ami érdekes, hogy a bios-ig se jut el vele néha.
Ezt a gyanús modult kivéve minden jónak tűnik. Viszont, jó volna pótolni a kieső memóriát és itt el is akadtam.
A laptop egy T490, a CPU i5 8365U.
A forrasztott memóriáról ennyit találtam, de a net se túl szószátyár a témában:wmic memorychip list full
BankLabel=BANK 0
Capacity=8589934592
DataWidth=64
Description=Physical Memory
DeviceLocator=ChannelA-DIMM0
FormFactor=12
HotSwappable=
InstallDate=
InterleaveDataDepth=
InterleavePosition=
Manufacturer=Micron
MemoryType=0
Model=
Name=Physical Memory
OtherIdentifyingInfo=
PartNumber=4ATS1G64HZ-2G6E1
PositionInRow=
PoweredOn=
Removable=
Replaceable=
SerialNumber=00000000
SKU=
Speed=2667
Status=
Tag=Physical Memory 0
TotalWidth=64
TypeDetail=128
Milyen modult érdemes venni hozzá?Ha jól értem, a CPU 2400MHz-ig tudja kezelni a memóriát, a forrasztott viszont 2667-ig tudna menni. Az időzítésekről meg végképp nem találtam semmit. Gondolom érdemes lenne 8 GB-ost venni.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged