Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ditta31
csendes tag
Sziasztok!
Fujitsu Siemens Amilo M1437G notebookom van, és sikeresen kikaszáltam belőle az L meg az U billentyűt. Magának a szerkezetnek semmi baja nincs, csak a gomb alján van mindkét oldalon 1-1 sín, amibe ugye belepattan a szerkezet. Nekem mindkettőnél az egyik sín egyik oldala tört le, így nem pattan be rendesen és így nem marad a helyén. Felhívtam a szervízt, hogy ilyenkor mi a helyzet, de azt mondták hogy csak komplett billcserére van lehetőség, ami 18 000 Ft. Nos nekem viszont csak 2 gombra lenne tulajdonképpen szükségem, így azért kicsit sokallom. Mit lehet még tenni a komplett billcserén kívül? Vagy nincs más megodás?
Válaszotokat előre is köszönöm,
ditta31szerk: Elfelejtettem írni, hogy magyar bilentyűzetről van szó, aminek tulajdonképpen csak akkor van jelentősége, ha vkinek van elfekvőben pont 2 ilyen gombja.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Gitáros topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest