- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sittes79 #6133 üzenetére
Sajnos ehhez a típushoz nem találtam videot, képsorozatot, de Youtubeon is van sokféle szerelési útmutató, meg a neten is.
Ahogy elnéztem a hátulját, nem lesz egyszerű dolgod, mert a ramnak, és a HDD-nek van csak kis nyílása.
Szét kell szedni az egészet.. :/Ha nem vagy benne biztos, keress valakit, aki csinált már ilyet.
-
válasz
sittes79 #6131 üzenetére
Socket P-s processzorokat fogad, a T8100 is az, tehát belemegy.
TDP-re a Celeronnak 31Wattot ír, s többi notis procinak 35Watt szokott lenni, (a T8100 is ennyi), de szerintem nem lesz gond.
Celeronban nincs Speed Step, ezért folyton maxon pörög, a kétmagosok viszont idelben jóval energiatakarékosabbak. -
stratova
veterán
válasz
sittes79 #4216 üzenetére
Nem tudok róla, hogy a DELL variálna a klb. CPU-k hoz tervezett hűtéseivel, de a legjobb ha rákérdezel itt.
A hivatalos oldalukon T6600 és T7250 szerepel, de ezek ugye bios frissítés nélkül is mennének benne és a T7250 fogyasztási értékei egyeznek a T8xxx-el.
Egy T8100 vagy T8300 valóban nem lenne rossz választás (28e helyett mégiscsak 15-17e).
A Dell honlapja jól dokumentált.
Szerviz útmutató
1. 2. 3.
Szerelték ezt a szériát a tiédnél forrófejűbb procival is.
Cserénél ügyelj arra, hogy a régi pasztát a hűtőről és az új processzorról is tisztítsd le óvatosan gyógyszertári alkohollal, majd pasztázd újra lehetőleg úgy, hogy csak a magon kenődjön szét. (én a célra fültisztítópálcát használok, de ha van ennél valakinek még jobb ötlete ne fojtsa magába
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest