- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
c64fanhun
tag
válasz
Pyttawrx #14124 üzenetére
Hát nem hideg. Úgy csináltam először, hogy levettem az alját, és fogdostam a hűtőt, először kb mintha vasaló lett volna, aztán a nagy hőfok miatt nekiállt pörögni a venti, és utána már hozzá is tudtam nyúlni, szóval mikor nekiáll pörögni hűt, tehát a hőcső csak nem sérült. Meg elég jó egy üzleti gép, viszont használtan vettem és az előző pasztázás az valami siralmasan nézett ki.
Most megküldtem még egy teszttel. Alapból elég hígnak tűnt ez a paszta, és szerintem konkrétan szétolvadt a hűtő és a proci közt. Ugyan is az előbb még egykét perc kellett, most pedig kb 15 másodperc után lekapcsolt a gép...ez így nagyon nem jó, remélem csütörtökön érkezik a cucc, addig nem merem terhelni, újra meg nem pasztázom ezzel, mert alaplapig kell bontani a laptopot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest