- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
arra gondoltam, hogy ér-e ennyit a laptop, hogy ennyit kínlódsz vele, költesz rá, és végül is nem egy bivaly géped lesz.
amúgy semmi speciális nincs. a ramokkal kell vigyázni, mikor kiveszed, hogy le ne törd a ramtartó füleket, mikor kifeszíted, illetve a processzorra nagyon figyelj, le ne sarkazd, mert akkor mehet a kukába.
-
Sanya
nagyúr
válasz
rainman371 #3790 üzenetére
sehol. bírni fogja. TDP alapján menni fog, illetve ezen processzoroknak sokkal jobb az energiamanage-mentje, alacsonyabb szorzón is tudnak menni, ellenben a celeroncsokkal.
-
Sanya
nagyúr
válasz
vilkviktor #3774 üzenetére
alaplap típusa micsoda? A8SN-CF (Phoenix) ?
elvileg:
Socket type: S1
Motherboard supports the following processor upgrades:
AMD Turion 64 X2 TL series - TL-64 (2.2 GHz) Max -
Sanya
nagyúr
válasz
gandras #3769 üzenetére
erlméletileg via kn266-os chipset-tel lett gyártva. ez maximum 266mhz-es ramokat tud meghajtani, de ha véletlen 333/400-as ramokat raksz bele, nem lesz semmi baj, mert visszafele kompatibilisek. ezen weboldal szerint csak 1gb memória pakolható bele összesen
(bár én elővenném a kezelési útmutatóját, mert az én laptopom egy amilo L7300, amit 512mb rammal szállítottak, és ugyanezen weboldal szerint csak 1gb fér bele, én meg megpakoltam 2gb rammal.
mondjuk ha véletlen belemenne a tiedbe 2gb ram ( ha hosszabb távon szeretnéd használni, akkor érdemes), akkor vedd figyelembe, hogy a tényleges memória mennyiségnek 2000mbyte alatt kell lennie, szóval ha nem bootolna be 2gb-vel, akkor vedd maximumra a vga felé megosztott (shared) memóriát, az enyém is 64mb-vel bootol
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple iPhone 17 - alap
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest