- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
arra gondoltam, hogy ér-e ennyit a laptop, hogy ennyit kínlódsz vele, költesz rá, és végül is nem egy bivaly géped lesz.
amúgy semmi speciális nincs. a ramokkal kell vigyázni, mikor kiveszed, hogy le ne törd a ramtartó füleket, mikor kifeszíted, illetve a processzorra nagyon figyelj, le ne sarkazd, mert akkor mehet a kukába.
-
Sanya
nagyúr
válasz
rainman371 #3790 üzenetére
sehol. bírni fogja. TDP alapján menni fog, illetve ezen processzoroknak sokkal jobb az energiamanage-mentje, alacsonyabb szorzón is tudnak menni, ellenben a celeroncsokkal.
-
Sanya
nagyúr
válasz
vilkviktor #3774 üzenetére
alaplap típusa micsoda? A8SN-CF (Phoenix) ?
elvileg:
Socket type: S1
Motherboard supports the following processor upgrades:
AMD Turion 64 X2 TL series - TL-64 (2.2 GHz) Max -
Sanya
nagyúr
válasz
gandras #3769 üzenetére
erlméletileg via kn266-os chipset-tel lett gyártva. ez maximum 266mhz-es ramokat tud meghajtani, de ha véletlen 333/400-as ramokat raksz bele, nem lesz semmi baj, mert visszafele kompatibilisek. ezen weboldal szerint csak 1gb memória pakolható bele összesen
(bár én elővenném a kezelési útmutatóját, mert az én laptopom egy amilo L7300, amit 512mb rammal szállítottak, és ugyanezen weboldal szerint csak 1gb fér bele, én meg megpakoltam 2gb rammal.
mondjuk ha véletlen belemenne a tiedbe 2gb ram ( ha hosszabb távon szeretnéd használni, akkor érdemes), akkor vedd figyelembe, hogy a tényleges memória mennyiségnek 2000mbyte alatt kell lennie, szóval ha nem bootolna be 2gb-vel, akkor vedd maximumra a vga felé megosztott (shared) memóriát, az enyém is 64mb-vel bootol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest