- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
arra gondoltam, hogy ér-e ennyit a laptop, hogy ennyit kínlódsz vele, költesz rá, és végül is nem egy bivaly géped lesz.
amúgy semmi speciális nincs. a ramokkal kell vigyázni, mikor kiveszed, hogy le ne törd a ramtartó füleket, mikor kifeszíted, illetve a processzorra nagyon figyelj, le ne sarkazd, mert akkor mehet a kukába.
-
Sanya
nagyúr
válasz
rainman371 #3790 üzenetére
sehol. bírni fogja. TDP alapján menni fog, illetve ezen processzoroknak sokkal jobb az energiamanage-mentje, alacsonyabb szorzón is tudnak menni, ellenben a celeroncsokkal.
-
Sanya
nagyúr
válasz
vilkviktor #3774 üzenetére
alaplap típusa micsoda? A8SN-CF (Phoenix) ?
elvileg:
Socket type: S1
Motherboard supports the following processor upgrades:
AMD Turion 64 X2 TL series - TL-64 (2.2 GHz) Max -
Sanya
nagyúr
válasz
gandras #3769 üzenetére
erlméletileg via kn266-os chipset-tel lett gyártva. ez maximum 266mhz-es ramokat tud meghajtani, de ha véletlen 333/400-as ramokat raksz bele, nem lesz semmi baj, mert visszafele kompatibilisek. ezen weboldal szerint csak 1gb memória pakolható bele összesen
(bár én elővenném a kezelési útmutatóját, mert az én laptopom egy amilo L7300, amit 512mb rammal szállítottak, és ugyanezen weboldal szerint csak 1gb fér bele, én meg megpakoltam 2gb rammal.
mondjuk ha véletlen belemenne a tiedbe 2gb ram ( ha hosszabb távon szeretnéd használni, akkor érdemes), akkor vedd figyelembe, hogy a tényleges memória mennyiségnek 2000mbyte alatt kell lennie, szóval ha nem bootolna be 2gb-vel, akkor vedd maximumra a vga felé megosztott (shared) memóriát, az enyém is 64mb-vel bootol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged