- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Clip – cimpazaj
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- One mobilszolgáltatások
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
gandras #3769 üzenetére
erlméletileg via kn266-os chipset-tel lett gyártva. ez maximum 266mhz-es ramokat tud meghajtani, de ha véletlen 333/400-as ramokat raksz bele, nem lesz semmi baj, mert visszafele kompatibilisek. ezen weboldal szerint csak 1gb memória pakolható bele összesen
(bár én elővenném a kezelési útmutatóját, mert az én laptopom egy amilo L7300, amit 512mb rammal szállítottak, és ugyanezen weboldal szerint csak 1gb fér bele, én meg megpakoltam 2gb rammal.
mondjuk ha véletlen belemenne a tiedbe 2gb ram ( ha hosszabb távon szeretnéd használni, akkor érdemes), akkor vedd figyelembe, hogy a tényleges memória mennyiségnek 2000mbyte alatt kell lennie, szóval ha nem bootolna be 2gb-vel, akkor vedd maximumra a vga felé megosztott (shared) memóriát, az enyém is 64mb-vel bootol
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- PlayStation 1 / 2
- Mini-ITX
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest