- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biztos, h cserélhető a VGA?
Itt találtam hozzá való alaplapot:
http://www.ebay.com/itm/Acer-Aspire-5755-MBR9702003-LA-6901P-Intel-Motherboard-Genuine-OEM-Laptop-Tested-/290762925575Ezen látni a CPU foglalatot, a memóriamodulok foglalatát, e kettő mellett az a nagy chip az a déli híd, és a fölött ott van a GPU, ill. körülötte a négy memóriamodul helye.
MXM csatlakozót nem látok, DE lehet, h a nyák másik felén van, és ezért nincs a GPU + a 4 VRAM ráforrasztva a lapra; bár ez nem logikus.
Vagy pedig azért, mert ez egy dedikált VGA nélküli példány lenne, amiben csak a processzorba épített Inteles IGP dolgozna.
Én inkább ez utóbbira tippelnék.Szóval érdemben nem találtam információt róla, (azon kívül, h a típusszám alapján nem cserélhető). Ilyenkor azt szoktam tanácsolni, h szedd szét a gépet, és nézd meg szabad szemmel. Sajnos másképp nem lehet megállapítani, h cserélhető-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest