- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafmókus
tag
-
grafmókus
tag
válasz
#48613632 #4372 üzenetére
mxm 1 (type 1)
ha csak net, film, flash játék akkor az x700 bőven elég.
2x1 giga bőven elég, az előbb felsoroltakhoz. gyárilag xp-vel adták ezeket a gépeket, én xp-vel használnám, de mindenki maga dönti el, hogy mit használ
amugy ezekre a feladatokra a mostani 750 is bőven elég.
-
grafmókus
tag
válasz
#48613632 #4370 üzenetére
ha jól emlékszem csak pentium m-eket lehet bele pakolni, szóval m760, m770, m780 (m780 a max)
a vga cserélhető mxm 1-es, én anno pakolgattam ezekbe az x700-as helyére 7600go-t és 8600gs-t, 7600-as még elment benne, de a 8600- baromira melegedett, és gyakran fagyogatott.
pinmod: mivel notiról van szó én személy szerint a tuningot, nem ajánlom. szvsz nem éri meg az a + 1-200 Mhz azt, hogy 2 hónap mulva megdögöljön a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged