- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafmókus
tag
Milyen notiba kéne ?
-
grafmókus
tag
válasz
LALA_kiraly #4483 üzenetére
mivel intel 915pm chipset van benne igy csak celeron M és pentium M procikat kezel.
ajánlott proci:
pentium m (dothan)a legnagybb ami van/volt ebből: Pentium M 780 (ritka mint a fehér holló és baromi drága)
amit ajánlok : pentium m745
4k-t megér!
-
grafmókus
tag
Mivel HD4500-as vga van benne, a játékoknál sem a proci a gyenge pont, hanem a vga, én a helyedben nem cserélnék semmit. mert szvsz annyit nem ér az egész.
(#4382) kem :
esetleg próbáld meg lejebb venni a vga órajelét, ugy nyersz pár fokot, esetleg a hűtő pucolásával is megpróbálkozhatsz, de amiről írtál szürke "gumit" kihagyni nem célszerű, esetleg ha már nagyon száraz és pereg, akkor cseréld le. Phobya hővezető lap van belőle vékonyabb(0,5mm) , vastagabb(1mm) 2 cm.
-
grafmókus
tag
-
grafmókus
tag
válasz
#48613632 #4372 üzenetére
mxm 1 (type 1)
ha csak net, film, flash játék akkor az x700 bőven elég.
2x1 giga bőven elég, az előbb felsoroltakhoz. gyárilag xp-vel adták ezeket a gépeket, én xp-vel használnám, de mindenki maga dönti el, hogy mit használ
amugy ezekre a feladatokra a mostani 750 is bőven elég.
-
grafmókus
tag
válasz
#48613632 #4370 üzenetére
ha jól emlékszem csak pentium m-eket lehet bele pakolni, szóval m760, m770, m780 (m780 a max)
a vga cserélhető mxm 1-es, én anno pakolgattam ezekbe az x700-as helyére 7600go-t és 8600gs-t, 7600-as még elment benne, de a 8600- baromira melegedett, és gyakran fagyogatott.
pinmod: mivel notiról van szó én személy szerint a tuningot, nem ajánlom. szvsz nem éri meg az a + 1-200 Mhz azt, hogy 2 hónap mulva megdögöljön a gép.
-
-
grafmókus
tag
ha dell 110L akkor valszeg ez kellhet
-
grafmókus
tag
válasz
szelesjanos #4358 üzenetére
Akár T5500-as procit is tehetsz bele, annyi, hogy a mostani procid 27W-ot kajol. A T2400-as pedig 31W-ot, a hűtő megbírkózik ekkora külömbséggel. De upgrade előtt nem ártana megnézni, hogy a biosod mikori és lehet hogy frissíteni kell majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest