Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
gybazsi #5525 üzenetére
én azt javaslom neked, hogy előbb ki kellene venni azt a 3,5mm-es aljzatot és úgy elmenni egy elektronikai boltba! sztem ott fogsz tudni kapni ilyet vagy max netről kell rendelned! még nem cseréltem ilyet de elképzelhető hogy van többféle kialakítás!
egyébként mindenképp előbb egy szétszedést javaslok mivel lehet hogy nem is kell csatit cserélni lehet hogy elég egy újra forrasztás pl. De ha nem értesz hozzá, akkor mindenképp szakember nézze meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Eladó több új Dell Active Pen PN557W érintő toll 0% számlával, 1 év garival!
- Eladó gyári Dell laptop töltők
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest