Hirdetés
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- MIUI / HyperOS topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor szerintem nem lehet kezdeni vele semmit.
Valószínűleg van olyan változat is, amiben ott ki van vezetve egy csati, és talán tettek is bele valamit (3G, Tuner).Nekem pl. 17"-os Fu-Si laptopban a másodlagos merevlemez helye ki van alakítva, és ott a csatlakozó is. Beleraktam, és működött is.
Ugyanilyen 17"-os Toshiba notebookban ott a helye, még a kis fém merevlemez keret is ott van, de nincs benne csatlakozó. Nehogy már bele tudjál tenni mégegyet (anélkül, h szervizben drága pénzért adnak hozzá csatlakozót). :/Nem tudom, esetleg másik notebookos topicban többet tudnak mondani, de a gép adatlapjában sem találtam leírást erről a bővítőhelyről.

Az EXIF-ben néztem meg a fénykép adatait.
-
-
A chipset 1333MHz-es ramokat támogat.
Ha másmilyet veszel hozzá, azzal is fog dualban menni.
De mihez nem elég 8GB?
Mire használod a gépet?Nem tudom mSata megy-e bele, nem találtam róla infot, egyszerűbb, ha leszeded a gép alját, és megnézed.
Optikai egység helyére be lehet tenni merevlemezt is (vagy SSD-t), valami ilyesmi kell neked:
http://www.juventus-team.hu/hirek/13470/Hogy_a_feneben_fer_egy_SSD_a_laptopba_a_HDD_melle_.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx