- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor szerintem nem lehet kezdeni vele semmit.
Valószínűleg van olyan változat is, amiben ott ki van vezetve egy csati, és talán tettek is bele valamit (3G, Tuner).Nekem pl. 17"-os Fu-Si laptopban a másodlagos merevlemez helye ki van alakítva, és ott a csatlakozó is. Beleraktam, és működött is.
Ugyanilyen 17"-os Toshiba notebookban ott a helye, még a kis fém merevlemez keret is ott van, de nincs benne csatlakozó. Nehogy már bele tudjál tenni mégegyet (anélkül, h szervizben drága pénzért adnak hozzá csatlakozót). :/Nem tudom, esetleg másik notebookos topicban többet tudnak mondani, de a gép adatlapjában sem találtam leírást erről a bővítőhelyről.
Az EXIF-ben néztem meg a fénykép adatait.
-
-
A chipset 1333MHz-es ramokat támogat.
Ha másmilyet veszel hozzá, azzal is fog dualban menni.
De mihez nem elég 8GB?
Mire használod a gépet?Nem tudom mSata megy-e bele, nem találtam róla infot, egyszerűbb, ha leszeded a gép alját, és megnézed.
Optikai egység helyére be lehet tenni merevlemezt is (vagy SSD-t), valami ilyesmi kell neked:
http://www.juventus-team.hu/hirek/13470/Hogy_a_feneben_fer_egy_SSD_a_laptopba_a_HDD_melle_.html
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest