- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kinézett processzorral a grafikus teljesítmény 100Mhz-el magasabb csupán, az is csak Turbo módban, szóval ha eléri a TDP keretet, kapásból visszaveszi az órajelét.
Ráadásul lássuk be, 1200MHz vs. 1300MHz nem túl sok különbség.Ha játékra kevés a gép, akkor az i7-essel sem lesz jobb a helyzet.
21ezret elköltesz a semmire.
Inkább cakk-pakk cseréld le a gépet egy olyan notira, amiben van egy kisebb dedikált GPU is, azzal majd el tudsz játszani ezekkel a régebbi játékokkal normális felbontáson, normális grafikai részletességgel, magasabb FPS-el.
i5-öst nem tudom mennyiért lehet eladni, Hardveraprón 15 körül szoktam látni, bár már talán lejjebb ment az ára. Én legalábbis nemrég vettem egy i3-ast 4ezerért, szóval ki lehet fogni olcsóbb példányokat is.
A 21ezres i7 nekem soknak tűnik, de hát mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. -
Miért kell a processzor csere?
Nem elég az i5-ös teljesítménye?Ami azt a gépet visszafogja, az az 5400RPM-es merevlemez.
Ha SSD-re cseréled, meg fog táltosodni a gép.Egyébként HM65-ös chipset, Sandy Bridge processzorokat kezel, ezek azok:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Bridge#Mobile_platform
35W-os TDP-ig kereshetsz hozzá processzort (M-re végződnek), azt ne lépd túl, a gép hűtését erre tervezték.4magos nincs közöttük 35Wattos TDP-vel, (ha ez volt a terved).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest