- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ádika86 #15632 üzenetére
Elvileg ragasztható, de igen az se occó, az eddigiek 20-30k közt voltak. Van neki 1 hátránya, ami szerintem egyértelmű, de leírom: Ugye úgy ragasztják meg, hogy azt utána nme lehet szétszedni sem, cserébe atomstabil lesz és szép. A kövekező szervizelések viszont igen már komplett lcd cserével járnak, pl zsanér törés, kábel szakadás... stb.
Ja és sajnos vállalnod kell azt kockázatot, hogy szervizelésnl megrepedhet az érintő, ennek kb 10-20% esélye van, de előfordulhat.
Nagyjából erre számíts.Én még szétnéznék HA-n nincs-e laphibás ilyne noti, hibátlan kijelző, zsanér.. stb, és azt megvenni, ezt meg eladni így
-
válasz
ádika86 #15632 üzenetére
Átlagban:
Van benne fém merevítő ,azt ügyesenen meg lehet hegeszteni , vagy ha tutira akarsz menni akkor kinából/bontóból megveszed.
A hátlapot vagy cseréled ,vagy speciális 2 komponensű ragasztóval visszaragasztod a csavarágyakat.
Tiéd viszont érintőképernyős.... nagyonszopás-szétszedős kategória ,amit szétszedésénél könnyű eltörni ,visszaszerelésnél is szívás a sok finom illesztés/ragasztás/kalibrálás miatt.
Így egyben szokták cserélni ,mivel magas rizikójú a szerelés....,nem bontják.
Ha mégis cserében gondolkodsz ,nagyon fontos a tipuszám alatti további sorszám mivel láttam olyat hogy pár mm el szélesebb a zsanér rész igy az új nem megy bele.
Amit javaslok:
Szétbontani a notit ,a megszorult zsanért megtisztitani/megoldani.
Mivel eléggé szét kell szedni egy teljes tisztitást/ujrapasztázást+ másik oldali zsanér ujrakenését is javaslom.
A felső részt speciális 2 komponensű ragasztóval összeragasztani.
(Ez után azt többet nem szeded szét... viszont úgy is cserével javítsák szóval mind)
Majd összerakniLegfontosabb: mindig ments le a fontos dolgaidat ,mivel az ördög sose alszik.... szétszedés után látszik ,hogy mi sérült... ha merő véletlenségből megsérül a kijelző kábele szereléskor/javításkor akkor tényleg cserés lessz a kijelző... ha meg annyit nem akarsz rákölteni akkor szivás már a mentés.
Addig meg lehetőleg ne csukod le ,szintén a kábel sérülés lehetősége miatt.
Ha érdekel irj privit.
Vagy megcsinálhatod magad /vagy keress egy szakit.
Olcsó így se úgy se lesz mivel ez kb 4 órás munka jó esetben ,ha minden klappol
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest