- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
Balázs1986 #9798 üzenetére
Újrapasztáztam a procit és vga-t (Gondolom a másik az volt, egymás mellet van a kettő szerintem).
Már nagyon száraz volt, semmit nem ért. Szétszedtem a ventilátort, elmostam csap alatt a lapátokat, semmi por nem maradt rajta. Befújni nincs mit igazából, mert mágneses, nem csapágyas.Semmi hangja a gépnek, sokkal erősebben jön ki a levegő, maga a gép sokkal hűvösebb, mint volt a levegő amit kifúj pedig forró. Úgyhogy szerintem sikerrel jártam.
Köszönöm a segítséget!
-
Mate
nagyúr
válasz
Balázs1986 #9798 üzenetére
Majd megnézem hány fokra megy fel a proci. Átlagban mennyibe kerül egy ilyen hűtő csere?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Újszerű dupla külső/hordozható 14" FHD IPS monitor Laptopra
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest