- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
válasz
szabonagyur #9414 üzenetére
Mielott ssdt vennek veszek 1 optibayt es belerakom a mostani ssdt es meglatjuk mi tortenik.
Esetleg a mostani hddm-nek a bajara tudtok valamit? A 750 gb usbrol mukodore gondolok. Gyakori hogy szinte hasznalhatatlanul lassu sot 1 filmet nem lehet megnezni rajta mert lefagy a vlc es ahol megakadt addig a pontig ismetel 1 bizonyos reszt gondolom ami bevolt toltve ramba(20-30s kb)
Vegyek uj kabelt? Formazzam le?
Vagy talan driver baja van?
Elvileg usb3 a csatlakozo es a laptop bemenete is. Megsem megy valami gyorsan...(kb mint 1 pendrive abbol isa lassu)Szerk: Mobilrol vagyok
2. Ssd pedig nekem azert lenne jo mert a mostani 120 kicsi es melleraknek 1 250eset. Video felvetelre convertalasra stb miatt nem lenne hatrany. A mostanin nem tudok csak kissebb anyaggal dolgozni kb 40 gb- vel.
A felvetelkor. Alig veszitek frame-t amikor ssdre mentem. Ssd elott hddn kb 50-60%os csokk volt fpsben. Most 50-60 al megy fraps nelkul pedig 70-90 korul.
Hdd lassu az en igenyeimnek ezert minimum sshd de ssd lenne legjobb. Ezt csak magyarazatkepp irtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Ford topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged