- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aszti93 #8758 üzenetére
De lehet, h ki lehetne cserélni másik ventilátorra, csak nem tudom milyenek kompatibilisek vele, ezért nem szoktam ilyenhez tanácsot adni.
Max ha valaki keres, akkor megírom, h a kiszedett ventilátor típusszáma alapján keressen hozzá másikat.Más egy processzort kicserélni, mert azoknak adott foglaltuk van, de ventilátorok ahány noti annyi féle méret.. Aztán lehet, h ezek közt is van szabvány, és amit én eddig ezer félének tartottam, az valójában csak 4-5 fajta, de nem ismerem őket.
Esetleg BIOS-ban van valami menüpont, ami erre vonatkozik, h minimum fordulatszám, de nem minden gép BIOS-a tartalmaz ilyet. Ezeknél többnyire a ventilátor fordulatszámát szabályozni tudó programok se működnek, mert nem férnek hozzá a vezérléshez. (Mint pl. az én gépemben sem.)
"az everest ugye kiírja.."
Ez érdekes, a CPU magok többnyire magasabb hőfokokon üzemelnek, mint ami a CPU. De én pl. ki szoktam venni a pipákat a magok elől, nekem elég ha magát a CPU-t mutatja. Gondolom nem arra irányult a kérdésed, h CPU mag 1, és cpu mag 2 mit jelent ==> kétmagos a processzor.47 fok az rendben van, terhelésnél valamivel feljebb megy, de ez az alja annak a típusnak, úgy látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged