Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dehecked
tag
RAM kérdése: szerintem ilyen régi konfignál nem sokat számít, hogy egy vagy két csatornás módban üzemelteted, de azt pláne nem tudom elképzelni, hogy lassabb lenne a két különálló modul még akkor sem, ha egycsatornásként kezeli őket a rendszer.
Az SSD-t még mindig nem azért érzed gyorsnak, mert annyival jobb a szekvenciális írásban/olvasásban, hanem mert sokkal alacsonyabb az elérési ideje (0,1ms körül a hdd 10-20 ms közti értékéhez képest).
Ez azért van, mert memória alapú tároló, és bár ezt biztosra nem mondom, de szerintem IDE esetén is hasonló gyorsulást éreznél a rendszereddel kapcsolatban. Azonban nem árt odafigyelni, mert WinXPnél még nem működik a TRIM ha jól rémlik, szóval jobban oda kell figyelned, ennek a két SSD fórumtopikban tudsz utánajárni, biztosan segít majd valaki, ha más nem, hát én nézek utána ott is
CPU-hoz nem szólok inkább hozzá, ebben majd más kisegít, ennyire nem vagyok szaki

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- BestBuy topik
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Könyvajánló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx