- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt már megkérdeztem pár helyen, de érdemi választ nem adtak rá, csak beszélgettek egymással tovább az adott topicokban..
Intel 915-ös chipset.
Sata csatlakozós merevlemez helyek.Beleraksz egy HDD-t, indítod a telepítést, ott a meghajtó.
Beleraksz egy SSD-t, indítod a telepítést, a telepítő nem talál meghajtót.
Se az XP, se a Win7.
Most már nem emlékszem rá, egyáltalán a BIOS látta-e, vagy a Post képernyőn még ott volt-e az SSD.Két HDD hely van, egyik se látja az SSD-t. Egyébként ez a gép az. (Pentium M770, 2GB DDR2 533, 8600M GT, eleinte 2×120GB HDD volt benne RAID0-ban, de már csak egy 120-as van benne.)
BIOS-ban csak SATA, vagy RAID módok vannak (IDE nincs), ezt csak úgy tájékoztatásul írtam, de lényegtelen, nem találtam rá eddig még magyarázatot.
Pedig szerettem volna "felturbózni" a régi SSD-im egyikével. (Igen, többet is belepróbáltam, de egyiket se látta).A rejtély megoldója kap egy nagy tábla Milkát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bellroy Laptop Caddy 14 Black
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest