- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Google Pixel topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt már megkérdeztem pár helyen, de érdemi választ nem adtak rá, csak beszélgettek egymással tovább az adott topicokban..
Intel 915-ös chipset.
Sata csatlakozós merevlemez helyek.Beleraksz egy HDD-t, indítod a telepítést, ott a meghajtó.
Beleraksz egy SSD-t, indítod a telepítést, a telepítő nem talál meghajtót.
Se az XP, se a Win7.
Most már nem emlékszem rá, egyáltalán a BIOS látta-e, vagy a Post képernyőn még ott volt-e az SSD.Két HDD hely van, egyik se látja az SSD-t. Egyébként ez a gép az. (Pentium M770, 2GB DDR2 533, 8600M GT, eleinte 2×120GB HDD volt benne RAID0-ban, de már csak egy 120-as van benne.)
BIOS-ban csak SATA, vagy RAID módok vannak (IDE nincs), ezt csak úgy tájékoztatásul írtam, de lényegtelen, nem találtam rá eddig még magyarázatot.
Pedig szerettem volna "felturbózni" a régi SSD-im egyikével. (Igen, többet is belepróbáltam, de egyiket se látta).A rejtély megoldója kap egy nagy tábla Milkát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steam topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest