Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
miki111
üzenetére
Az azért lehet, mert Optimus technológiával működik az nVidia kártya.
Alapesetben csak az Inteles HD megy, de ha szükség van rá, akkor bekapcsol a másik VGA is automatice.
Ez ilyen energiatakarékossági funkció.
Talán az energiasémáknál van opció ahol ki lehet kapcsolni (ha zavar), vagy a BIOS-ban már eleve, de nem tudom, nekem még csak Core 2 alapú gépeim voltak/vannak.
Mondjuk furcsa az élményindex, mert ott van olyan pont is, ami direkt a "játékra szolgáló videokártya", azt hittem akkoriban ezt azért így határozták meg, mert a másik VGA lenne az IGP. Na mindegy.A kt proci nagyjából ugyanaz:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.html
Az i5-ben van Turbo Boost funkció, ez olyan, h lekapcsolja a nem használt magokat, és megemeli az órajelét a használt magoknak ha szükséges; de aztán ha már nem elég a megemelt órajelű mag, akkor visszakapcsolja a magokat, de visszacsökkenti az órajelet alapértelmezésre.
Ez is ilyen energiatakarékos funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP G5 DisplayLink 4K USB-C - Dell WD19TBS USB-C Thunderbolt dokkoló
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- Új laptop kijelző LCD FullHD IPS 14.0" B140HAN01.3
- Dell WD19TBS USB-C Thunderbolt dokkoló + 180W tápegység
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.11
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx