- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
cherockee #124 üzenetére
Látod kiscsillag, feleslegesen szívtad fel magad...
Egyértelműen leírta hogy vinyót és nem gépet vett (''netről vettem egy 40GB-os Hitachi hdd-t''), tehát a vinyó volt levédve...
Az meg ne zavarjon, hogy ez egy nyilvános fórum, tehát a feldobott kérdésre az válaszol aki akar...nem kívánom hogy olyan helyzetbe juss, hogy egy fontos kérdésedre ne kapj választ mert nem a megfelelő embert kérdezed, a többiek meg remegve kussolnak a háttérben...igaz hogy tudják a választ, de nem merik benyögni...elvégre nem őket szólítottad meg..
[Szerkesztve] -
zuhi
csendes tag
válasz
cherockee #124 üzenetére
Helló.
A gépemben gyárilag nem ez a Hdd-van ezt afféle raktárcélokra vettem 1 másik portál aukcuóján. A gyári hdd-vel megy fullon, nem bioslock ról van szó, és nem biosban beállított boot vagy system pass ról. Ha berakom a hdd-ta gépbe akkor felismeri szépen listázza a mem teszt után hol milyyen Prim/sec körön mit érzékel ''cd-k hdd-k listája'' majd kiírja: Enter hdd password. és nem megy tovább míg be nem írok vmit. ha rossz akkor is tovább lép neki áll bootolni a mglévő tobbi helyről pl cd flash, de a hdd elérése tiltva van. Ezt kéne feloldanom. A hdd tartalma nem izgat én particionálni akarom. Esetleg vki privben elmondhatná hogy szabaduljak meg tőle. Azt hallottam még ma ,hogy USB- rákkal tegyem be 1 már futtó rendszerbe és akkor ott elerém. nah de 1 nincs ilyen rákom2 ha felismeri is mint cserélhető drive-ot akkor is kérheti a passt, ha mégse és meg tom formázni se értem el vele semmit, mert ha beteszem gépbe hiába üres még mindig lockolva marad. Szal mit lehet tenni? ez a kérdés továbbra is. az eddigi válaszokat is köcci. zuhi
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nintendo Switch 2
- Óvodások homokozója
- Esik a hóóó!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest