- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Második bétánál jár a One UI 8
- Magisk
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bdbogyo #11541 üzenetére
Nem tudok róla, h a processzort lehetne húzni, saját magának állítgatja az órajelét. (a turbo is magától működik)
Nem cserélhető, az alaplapra van forrasztva.
Ez a processzor netbookokba, meg tabletbe való.
Laptopba kevés. Vagyis én egy laptoptól nem ilyen gyatra működést várok el, szóval igazából kár volt megvenni a gépet, ha lassúnak tartod.Ez a platform bővebb leírása:
http://prohardver.hu/tudastar/intel_bay_trail_platform.htmlVan ezekből 4 magos is, azok jól használhatók érintőképernyős hibrid notikhoz (Asus Transformers Book), de ez sajnos csak ilyen lassú lesz.
Valóban csak egy ram slot van.
Hát ez f×sza.
Meg se néztem, mikor először kérdezted, ezért írtam, h a meglevő 2giga mellé még inkább egy 4-est vegyél, h legyen 6giga.
De akkor ki kell venni a kettest, és egy négyest a helyére betenni.
Az mkv-t lejátssza, nem?
A streamelés már nem tudom mennyire fekteti meg.Halott platform az ilyen, pláne aki használná is a gépet, nem csak levélnehezéknek. Sajnálom, h az eladó rábeszélt (mert biztos nem magadtól választottad, hanem megkérdezted a boltban az eladót, és erre mondta, h ez már alkalmas jól netezni - jártak már az utóbbi időben páran így).
Én visszavittem volna (miután otthon kiderül, h milyen semmire való gép), és rá borítottam volna az asztalt a bolti eladóra.Mondjuk a gyártókat se értem, h mi értelme van ezeknek a környezetvédelmi szempontból kizárólag veszélyes hulladékként beazonosítható termékeknek. :/
-
-
Pferi
senior tag
válasz
Bdbogyo #11535 üzenetére
Memóriát bővítsd 4 Gbyte-ra (ha van szabad slot akkor itt az aprón vegyél párezerért + 2 GByte-ot), és a DVD-RW helyére egy optibay keretbe rakj egy 120 Gbyte-os SSD-t (erről menjen a rendszer), újonnan 14.000 körül már kapsz.
Ennél többet sztem nem lehet tenni, de ez is minőségi ugrás lesz a mostanihoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- SörcsaPH!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűnyíró topik
- PlayStation 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest