Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
A cache dolgot mar nagyreszt megolddottam windowsos beallitassal nem utorrentel mert az alol elfogy memoria es lefagy. A nagyobb problema akkor jon amikor masolnek ra vagy rola v filmet neznek. 1 mar megneztem sentinellel kb 1 eve hasznalom kulsokent es 58%
Ssdt 1 eve vettem azt irta 100% es irt adatmennyiseg 11 tera
Most h szoba kerult a sentinel erdekelne mennyit bir irasilag 1 ssd atlagosan Az enyem pont 1 830as Sam semmi baja de nem tudom ez a 11 TB sok v keves v atlagosnak szamit 1 ev utan.A hdd 1 ev alatt 2 volt formazva 1 mikor vettem ssdt meg 1 system reinstallnal.
Egy formazas es toredezettseg mentesites talan segitene rajta?
Masik kabelem nincs hozza a regi hdd mas csatlakozoju. Lehet kabel baja van h meg a usb 2 sem hozza vagy az a 58% annyira siralmas h neha nem megy neha meg igen? Nem igazan ertek ezekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- BOINC: compute for science
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx