Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Milyen okosórát?
- Mobil flották
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Gear S3 - második kör
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
"egyébként úgy, hogy már jó pár éve drágábbak a PATA notivinyók, mint a SATA-k"
Ez így van
ezért gondoltam, h talán "beragadt" az Asusnál, és csaknem eladhatatlanná vált egy nagyobb tétel belőle, a diákoknak meg lényegében tanulás céljára ugye mindegy mekkora a háttértár, csak az oprendszer férjen el rajta kényelmesen.
Legalábbis ha én az Asusnál lennék gyártástechnológus, akkor az RM megkeresésére hirtelen megkönnyebbültem volna, h ahhá, azt a 80ezer régi, alig eladható 40-60-80gigás IDE merevlemezt legalább ki tudjuk szórni..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A topicban már volt szó erről a notiról régebben, legalábbis úgy emlékszek valaki kérdezett már felőle egyébként, ezért volt ismerős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Battlefield 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kuponkunyeráló
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- Starlink
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ezért gondoltam, h talán "beragadt" az Asusnál, és csaknem eladhatatlanná vált egy nagyobb tétel belőle, a diákoknak meg lényegében tanulás céljára ugye mindegy mekkora a háttértár, csak az oprendszer férjen el rajta kényelmesen.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pyttawrx