Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborilster
csendes tag
Hogy ne csak elvegyek a fórum színvonalából
Miközben keresgéltem az általatok javasolt P8600-as CPU után, erre a már lejárt hirdetésre bukkantam: http://hardverapro.hu/apro/acer_aspire_p8600_hd3650_4gb_kingston_hyperx/hsz_1-50.html - ami egyértelműen megadja a választ arra a kérdésre, hogy a gépemmel fog-e menni a P8600 CPU és a HD3650 GPU.. a linkelt meghirdetett laptopban pontosan ilyen CPU és GPU van. Tehát van működő példa. Így egyértelműen megfogadom a tanácsot és ezt a P8600-ast fogom beszerezni, hozzá ezt a grafikus kártyát. - Akinek ugyanilyen laptopja van, mint nekem (Acer Apire 5730ZG) - és inkább csak stabil, erős gépet akar, nem annyira játszani, - annak kb. ez a konfig kell. Aki meg játszani akar főleg, annak az általam korábban (pár hozzászólással előbb) linkelt gamer konfig kellhet a T9900-as procival, meg 120w-os táppal, meg szárazjég hűtéssel kb... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- GTA VI
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP Omen gamer szék Citadel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Miközben keresgéltem az általatok javasolt P8600-as CPU után, erre a már lejárt hirdetésre bukkantam: http://hardverapro.hu/apro/acer_aspire_p8600_hd3650_4gb_kingston_hyperx/hsz_1-50.html - ami egyértelműen megadja a választ arra a kérdésre, hogy a gépemmel fog-e menni a P8600 CPU és a HD3650 GPU.. a linkelt meghirdetett laptopban pontosan ilyen CPU és GPU van. Tehát van működő példa. Így egyértelműen megfogadom a tanácsot és ezt a P8600-ast fogom beszerezni, hozzá ezt a grafikus kártyát. - Akinek ugyanilyen laptopja van, mint nekem (Acer Apire 5730ZG) - és inkább csak stabil, erős gépet akar, nem annyira játszani, - annak kb. ez a konfig kell. Aki meg játszani akar főleg, annak az általam korábban (pár hozzászólással előbb) linkelt gamer konfig kellhet a T9900-as procival, meg 120w-os táppal, meg szárazjég hűtéssel kb... 
Pyttawrx