Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
glukonon
üzenetére
A processzor pedig nem egy lassú példány, akkoriban az elég jónak számított.
Szinte a legkisebb i3-asok is hozták a felső szériás Core 2 Duok (P8ezres sorozat) teljesítményét, szóval nem a proci ott a kevés.
Nem szoktad nézni a feladatkezelőt, mennyi ramot használ a gép éppen amikor lassúnak ítéled?
Én a ramra tippelnék, az lehet kevés, 2GB nem valami sok. Nekem bekapcsolás után már 1.5-1.7GB közt fogyaszt a gépem, megnyitom a szokásos dolgokat (2 böngésző úgy 20-40-60 tabbal, zene, chatprogramok) aztán máris 2.5-3GB közt járok.Illetve hát a merevlemezed az gondolom 5400-es fordulatú.
Cseréld ki SSD-re, az majd begyorsítja a géped, esetleg egy 7200RPM-esre, az is sokat dob rajt.Tudom, mert az én notimban is 7200-es van, és teljesen meg vagyok elégedve a gépem sebességétől, nem érzem úgy, h SSD-t kéne beleraknom, elég gyors ez így is.
Van SSD-s gép is itthon, úgyhogy nem azért mondom, mert még nem használtam SSD-t..
Viszont ami notik megfordulnak a kezem közt akár csak egy-egy oprendszer feltelepítéséig, azokban általában 5400-es HDD van, amit észre is szoktam venni a sebességükön. Hiába van bennük akár Sandy/Ivy Bridge CPU, a lassú merevlemez megteszi a (negatív) hatását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Kuponkunyeráló
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx