- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung S5610 Primo - prima primissima
- MIUI / HyperOS topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szipoly
tag
Sziasztok.
Hirdetéseim közt szerepel egy Sony Vaio laptop, de ha nem sikerül eladnom, gondoltam bővíteném egy kicsit, és elfelejtem az asztalit és notebook-ot, amit az árán vettem volna.
Ram bővítés egyértelműen mehet 4gb-ról 8gb-ra, és a HDD-t is gondoltam kicserélni egy 4k read-ben kiemelkedő SSD-re (64gb is elég).
Egyetlen problémám a processzor(i5 430m). Szétszereltem, kitisztítottam, újrapasztáztam nem régen, így tudom, hogy rendesen foglalatban van, és cserélhető. Találtam is használtan i5-580M-et 40k-ért, és i7-740QM-et 35k-ért. Az i5-580M TDP-ben passzolna a mostanimhoz, és nem lenne gondom figyelni a melegedésre, csak az árát sokallom, főleg használtan. Míg az i7-740QM-re beruháznék szívesen, de 35W helyett ennek már 45W TPD-je van, és nem találtam infót arról, szerelték-e ezeket a notikat hasonló CPU-val, vagy a Bios támogatná-e egyáltalán.
A videokártyán ugye nincs mit gondolkozni, de alap órajelen is elviszi a legújabb játékokat, kis OC-vel még high-on is szépen, és alig melegszik.
Pár okos hozzászólást, mit érdemes, és mit nem, megköszönnék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung S5610 Primo - prima primissima
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest