Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Lenne egy FSC laptop ami nagyon érdekes hibát produkál, már ketten is ránéztek (igaz mindegyik csak amolyan a szomszéd ért hozzá szerelő), és most tőlem kértek tanácsot, hogy mi lehet, de ilyenről még én sem hallottam. (én pedig a messzi szomszéd ért hozzá vagyok
)Szóval ez egy FSC V5555 laptop, és az a hibája, hogy a DVD olvasó/író egységével hiába írod meg a dvd-t elkészíti, kiírja, hogy kész 100%, de lényegében egy hibás dvd-t ad ki, nem tudja semmi beolvasni. Olvasni tökéletesen tud. Úgy gondolták a DVD író a ludas, így azt kicseréltették, de a probléma ugyanúgy megmaradt. Ezután jött a Nero 8 frissítése Nero 10-re, de a helyzet még mindig változatlan, még ha lassan írják a dvd-t akkor is. Olvasni továbbra is tökéletesen olvas. A gépen Windows XP fut. Mi lehet a hibája, van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Pyttawrx