- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Lenne egy FSC laptop ami nagyon érdekes hibát produkál, már ketten is ránéztek (igaz mindegyik csak amolyan a szomszéd ért hozzá szerelő), és most tőlem kértek tanácsot, hogy mi lehet, de ilyenről még én sem hallottam. (én pedig a messzi szomszéd ért hozzá vagyok
)
Szóval ez egy FSC V5555 laptop, és az a hibája, hogy a DVD olvasó/író egységével hiába írod meg a dvd-t elkészíti, kiírja, hogy kész 100%, de lényegében egy hibás dvd-t ad ki, nem tudja semmi beolvasni. Olvasni tökéletesen tud. Úgy gondolták a DVD író a ludas, így azt kicseréltették, de a probléma ugyanúgy megmaradt. Ezután jött a Nero 8 frissítése Nero 10-re, de a helyzet még mindig változatlan, még ha lassan írják a dvd-t akkor is. Olvasni továbbra is tökéletesen olvas. A gépen Windows XP fut. Mi lehet a hibája, van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- alza vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Spórolós topik
- Metal topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest